Rapport från Chiles träning på Tele2 Arena
På svensk mark genomförde Chile sin första riktiga träning under Reinaldo Rueda.

Rapport från Chiles träning på Tele2 Arena

Det rådde muntra tongångar bland spelarna under dagens träning på Tele2 Arena som var öppen för pressen och media.

 
Reindaldo Rueda genomförde sitt första riktiga träningspass med det chilenska landslaget sedan det blev klart att han var den utvalde att ta över ansvaret som tränare. Stjärnan Alexis Sánchez anslöt till lägret sent igår natt och vilket gjorde truppen fulltalig.
 
Träningen började med att spelarna ställde upp i en stor ring och körde en sedvanlig ”mittengubbe”. Samtliga spelare var överens om att de tre kortaste spelarna skulle in i mitten. Något som stack ut var de höga tekiska färdigheterna som samtliga spelare visade upp. Stor skillnad mot vad vi är vana vid att se här i Sverige.
 
Efter högkvalitativa tekniska finesser och mycket skratt bland spelarna började träningen på riktigt. Det var olika parövningar med fokus på det tekniska och rörligheten.
 
Under tiden pressen tilläts se på träningen märktes inga konstigheter bland spelarna relaterat till lagkaptenen Claudio Bravos frånvaro. Stämningen var mycket god och likaså fotbollen. Senare följde en presskonferens av Alexis Sánchez som bland annat kommenterade situationen med Bravo och gav sin syn på den väntande matchen mot Sverige på lördag.
 
En fullständigt rapport från Alexis Sánchez presskonferens kommer imorgon.


?
 

Marcos Riverosmarcos.riverossalazar@hotmail.commarcosriveros_2018-03-21 16:02:00
Author

Fler artiklar om Chile