Falu BS - Ljusdals BK 9-2
Tomas Jansson gjorde två mål för Falu BS i kväll.

Falu BS spelade i dag sin första hemmamatch på försäsongen. Den spelades mot Ljusdal och vanns med hela 9-2 (4-1).

FALU BS - LJUSDALS BK 9-2 (4-1)
Falu BS: Jonas Henniger 3, Tomas Jansson 2, Micke Olsson, Anders Lindén, Andreas Lysell & Jonas Andersson
Ljusdal: Mattias Sand & Markku Huktanen
Hörnor: 14-6
Utvisning: Falun; Micke Olsson 10, Ljusdal; -
Domare: Mattias Schollin, Ludvika
Publik: 300

Falu BS var totalt överlägsna i träningsmatchen mot Ljusdal. De första 25 minuter fanns det endast ett lag på banan och BS kunde gå fram till en 4-1 ledning innan paus. Man hade dock bud på mer och missade två öppna mål. Ljusdal hade endast en bra chans utöver sitt mål, en träff i ribban. Dominansen från BS fortsatte i andra halvleken och BS gick upp till hela 9-1 innan Ljusdal reducerade. De allsvenska nykomlingar hade inte mycket att sätta emot när Falu BS satte fart på skridskorna. Enligt tränare Sören Persson så fortsatte BS på sin inslagna väg att jobba för varandra. Även hörnstatistiken var fullständigt förkrossande; 14-5 till Falun. Men det blev inte många mål på de situationerna. På läktarna befann sig cirka 400 personer, som bevittnade en match som mestadels spelades i regn.

Vill du skriva om Falu BS på SvenskaFans.com/bandy? Läs mer här.