Lagbanner
BS värvar en hemvändare

BS värvar en hemvändare

Falu BS har i dagsläget fyra spelare som har IFK Rättvik som moderklubb, nu kommer den femte. Alexander Perez kommer närmast från BK Derby men har länge önskat att få spela för Falu BS.

Sören Persson utökade på tisdagen truppen till tjugotvå spelare genom att kontraktera BK Derby´s fysiska back Alexander Perez, 26. Alexander som länge har drömt om att få spela för just BS kommer närmast att få slåss om en plats i startelvan med Johan Krosse och Kenneth Spångberg.

Alexander, även kallad "Sanne" spelade BK Derbys samtliga 25 tävlingsmatcher förra säsongen, "sanne" har spelat bandy nere i Östergötland de senaste fem säsongerna, samtliga för Derby.

Bra skytt
Alexander beskrivs som väldigt svår att möta, med sina 187 cm och 85 kilo även tung i närkamper, men för det spelar han inte fult, förra säsongen drog han på sig sex tiominutare vilket får klassas som ganska sparsamt. "Sanne" har en bra skott från båda håll, vilket kan komma att användas flitigt vid hörnor. Alexander har tidigare spelat för nämnda IFK Rättvik och BK Derby, men även för Ljusdal under den tid han studerade vid bandygymnasiet. Han genomgick sin första issträning med sitt nya lag i igår tisdag på ny-gammal mark i Ljusdal.

Välkommen till Falu BS Alexander.

Jonas Olsson2006-05-10 08:12:00
Author

Fler artiklar om Falu BS