Lagbanner
Uddamålsförlust för BS mot VSK
Persson tillhörde matchens bästa spelare

Uddamålsförlust för BS mot VSK

I en tempofattig match stog VSK som segrare. Glädjande i för Falun var att två nyförvärv gjorde mål och att Jonas Persson övertygade.

BS och VSK bjöd inte publiken i Dina  Arena på någon höjdarmatch. Positivt för båda lagen var att de båda målvakterna finns med i poängligan efter varsinn assist. BS hade det mesta spelet och låg på för att rycka ifrån, men målchanserna uteblev och så tillika målen. Efter en BS-hörna så lyckades VSK´s målvakt Daniel Kjörling passa fram Mikael Carlsson till ett friläge och dom missar Carlsson sällan, 2-1. I bara farten så gjorde VSK 3-1. BS följde upp med ett hörnmål av den nygammla spelaren Johan Kruse, men närmare kom alltså inte Falun.

Kämparglöden och viljan fanns där trots att BS inlett säsongen med tre förluster, tre som idag blev fyra, så för att överleva i cupen så krävs en vinst i morgondagens match mot Vetlanda.

Matchens två bästa spelare får de båda målvakterna utnämnas till. Imorgon ger vi allt mot Vetlanda och laddar för slutspel i Champions Cup.

Jonas Olsson2006-09-21 18:54:00
Author

Fler artiklar om Falu BS