Lagbanner
2016-12-10 18:30

Preston - Blackburn

Inför Falu BS - Tillberga

Inför Falu BS - Tillberga

Dags igen för hemmamatch på Lugnet och denna gång är det nykomlingarna Tillberga från Västerås som kommer på besök.

Två förluster
Falu BS har inlett med två förluster på två matcher och det är något som givetvis inte känns särskilt bra inför framtiden. Men samtidigt har dessa matcher varit borta mot Bollnäs och nu senast hemma mot Sandviken.
- Nu är det på tiden att vi omsätter vårt spel i poäng, att vi börjar göra mål på chanserna. Visst är det bättre att förlora och spela bra, än att förlora och spela dåligt - men någon gång måste vi börja ta poäng. För min del får det gärna ske mot Tillberga, säger Sören Persson till Faluns officiella hemsida.

Motståndarna Tillberga
En allsvensk nykomling från Västerås med BS-bekante Per Fosshaug i laget. Det var i Falun som hans långa karriär tog fart och därefter följde Vänersborg, Västerås, Sandviken och nu till sist i Tillberga.
Förutom Fosshaug finner man välbekanta namn som Jarno Värkiparta och Andreas Broberg i laguppställningen.
- Tillberga innehåller en rad duktiga spelare med stor rutin från högre sammanhang. Det är bara att titta i laguppställningen så förstår ni, säger Persson.

Första segern?
Allt talar för att Falun kommer besegra Tillberga på Lugnet under fredagskvällen men BS-tränaren vill tona ner förväntningarna.
- Den som tror att den här matchen blir lätt, den personen är alldeles snett ute. Är man inne på den linjen så blir det genast mycket svårare, säger Sören Persson.

Matchstart
19:00 på Lugnets Isstadion

Mitt matchtips
7-3.

Marcus Simmmarcus.simm@svenskafans.com2006-11-16 23:00:00
Author

Fler artiklar om Falu BS