Birmingham - Barnsley
0 - 3

Edsbyn klädde av Falun
Dussin antalet gånger blev det jubel i Edsbyn.

Som rubriken lyder så förnedrade Edsbyn sina motståndare Falu BS med hela 12-2 på hemmaplan. Segern var i sig inte speciellt oväntad men slutresultatet är för stora för Falun.

3-0 efter åtta minuter
Edsbyn tog ledningen redan efter en minut och man ökade sedan på sin ledning till 3-0 efter endast åtta minuter. Då var matchen redan "slut" för Faluns del som efter det inte kom upp i den standard man ska ligga på.
- Att säga så mycket mer om insatsen känns överflödigt. Det tar vi internt, säger Sören Persson till klubbens officiella hemsida.
BS-tränaren hade helt rätt. Det var klasskillnad i Dina Arena.

Ladda om batterierna
BS gjorde visserligen två mål men man hade dessutom en boll i stolpen samt några frilägen. Så om bollen hade studsat Faluns väg hade man kunnat hyfsat till siffrorna till åtminstone 12-5. Men även det är för dåligt.
Nu handlar det alltså om att ladda om batterierna inför fredagens batalj hemma mot Broberg på Lugnet. Detta är en oerhört mycket viktig match för BS då Broberg är ett av lagen som man vill ha bakom sig, om det ska bli avancemang till Elitserien.
- Det hoppas jag att de gör på fredag mot Broberg. Då måste vi i alla fall gå ut och kriga i dryga 90 minuter. Det har vi lovat våra supporters och det måste vi visa oss själva också, säger Persson.