Lagbanner
2016-12-03 16:00

Wigan - Derby

Inför Falu BS - Broberg
Det blir med hög sannolikhet en tuff match där båda lagen vill ha poängen.

Inför Falu BS - Broberg

Läge för revansch efter den miserabla insatsen mot Edsbyn i onsdags kommer på fredagen då man hemma på Lugnet tar emot Broberg. Ett lag som man besegrat och förlorat mot under försäsongen.
Räkna med en tuff match eftersom det oftast alltid är täta dueller mellan dessa lagen. På hemmaplan är det bara en sak som räknas - seger!

Det finns inte så mycket att tillägga om den tunga 12-2-förlusten borta mot Edsbyn i onsdags. Det som kan skrivas - igen - är att det var total förnedring Falun fick utstå. 
- Även om det var blekt senast, så vet jag vad killarna kan. Krigar vi hårt hela matcherna, då vet jag att vi har en bra chans mot de flesta lag, säger Sören Persson till klubbens officiella hemsida.

Nu till kommande match då mycket står på spel i den ack så viktiga hemmamatchen mot Broberg. Norra Allsvenskan kommer troligtvis i praktiken att avgöras under de kommande matcherna och då är full pott på hemmaplan nästan ett måste om man vill ta sig till spel i Elitserien efter nyår.
Efter matchen mot Broberg på fredagen väntar Sirius, sedan dubbelmöte mot Ljusdal, och sedan Sirius igen på hemmaplan. Är det någon gång man kan plocka poäng är det i dessa matcher eftersom dessa är lag som man vill vinna över.

Motståndarna Broberg har blandat och gett så här långt in i serien med storseger över Ljusdal med 11-1, oavgjort mot Sirius och sedan en storförlust mot Edsbyn med 4-10. Faktum är att Broberg är det så kallade "fjärde" laget som tippas gå till Elitserien, men Falu BS vill också spela där. För att nå dit krävs seger på fredag.
- Jag vet att många i laget är revanschsugna - hoppas vi kan visa hela Falun det redan mot Broberg, säger Persson.

I övrigt kan man notera att Falu BS leder Fair Play-ligan. Överlägset dessutom, så visst har man råd att visa var skåpet ska stå.

En sista önskan är att mycket folk kommer upp till Lugnet på fredagskvällen då det alltid brukar vara täta matcher mot Broberg.

När: 19:00

Spelplats: Lugnets Isstadion

Matchtips: 4-3

Marcus Simmmarcus.simm@svenskafans.com2006-11-23 23:36:00
Author

Fler artiklar om Falu BS