Lagbanner
2016-09-13 20:45

Leeds United - Blackburn

Inför Falu BS - Villa

På fredagskvällen tar bandymasarna emot Villa på Lugnets Isstadion. En seger i hemmamatchen skulle i nuläget passa mycket bra då man efter tre spelade matcher i Elitserien endast tagit en poäng, och det hemma mot Vetlanda i söndags.

På Jernvallen i onsdags förlorade man med alltför stora siffror (3-8) efter att man halvvägs i andra halvlek tappat fokus på sitt spel vilket också följde till ett sämre spel. Förhoppningsvis lyfter man sig nu hemma mot Villa och håller i lite mer än 90 minuter.

Motståndarna: Villa-Lidköping
Falu BS kommande motståndare Villa i Elitserien hamnade, precis som bandymasarna, på den fjärde och sista platsen för spel i Elitserien i den södra allsvenskan. Lidköpingslaget började Elitserien med svårast tänkbara match då man med ett rejält magplask fick 5-12 mot sig uppe i Edsbyn. Man har dock efter den svaga inledningen lyft sig med hemmaseger (3-1) mot Sandviken, och bara 0-3 borta mot Västerås.


Danne Hjelm, lagkapten, ska lotsa bandymasarna mot seger!

Viktigt med seger
För Faluns del handlar det mycket om att få en seger då man sedan julafton inte vunnit en enda match. Fast trots förlusterna har man inte varit dåliga, man har dessvärre varvat bra spel med lite mindre bra spel.
På fredagskvällen, med hopp om mycket folk på läktarna, kommer alltså Villa till Lugnet som har flera kända namn i truppen som Martin Arvidsson, Jonas Gustafsson, Pär Gustafsson, Peter Karlsson och Stefan Nordén.
- Alla lag vi möter är bra. För oss gäller det att vara på bettet en hel match, säger tränaren Sören Persson till Falu BS officiella hemsida och fortsätter.
- Hittills har vi varvat riktigt bra spel med ett mindre bra spel. Första halvleken mot Hammarby, 70 minuter mot Sandviken i onsdags - det visar att vi är på rätt väg.

Falu BS senaste matcher
Sandviken - Falu BS 8-3
Falu BS - Vetlanda 3-3
Hammarby - Falu BS 8-3
Falu BS - Bollnäs 2-4
Sandviken - Falu BS 5-3

Villa BK:s senaste matcher
Västerås - Villa 3-0
Villa - Sandviken 3-1
Edsbyn - Villa 12-5
Villa - Motala 4-4
Vänersborg - Villa 5-3

Mitt matchtips: 4-4.

Marcus Simmmarcus.simm@svenskafans.com2007-01-12 00:12:00
Author

Fler artiklar om Falu BS