Lagbanner
2016-09-10 16:00

Rotherham - Bristol City

Inför Västerås - Falu BS

Inför Västerås - Falu BS

Dubbelmöte med Västerås SK väntar för bandymasarna härnäst och man börjar på bortaplan med spel på Rocklunda.

Falun har mycket att ta igen efter den katastrofala insatsen hemma mot Villa-Lidköping i fredags då man förlorade med 4-7. Inför den svåra matchen mot serieledarna Västerås gäller det först och främst att få tillbaka hjärtat och harmonin i laget. För att man ska överleva den högsta serien krävs det att man krigar i mer än 90 minuter för gör man inte det då går det som det gick i fredags.
- Vi är jäkligt besvikna allihop efter fredagsmatchen mot Villa. Jag utgår från att alla spelare är revanschsugna och tänker till. Hur långt det räcker mot Elitseriens ledarlag, det återstår att se, men skärpning är ett måste, säger BS-tränaren Sören Persson till klubbens officiella hemsida.

Suveräna Västerås
Som tidigare nämnts i artikeln kommer Västerås till spel med ett mycket stort självförtroende och lägg till det faktum att man är serieledare i detta nu och det talar för en riktigt tuff match.
- Det handlar om ytterligare en tuff match. Om nu någon glömt det så tål det att upprepas, vi slår ur underläge mot alla lag i den här serien. Samtidigt som alla måste glädjas åt att vi spelar bland de bästa lagen, så måste alla vi i och kring laget inse att vi måste strida allt vad det går och resultaten ska bli positiva, säger Persson och fortsätter:
- Förluster kan vi ta, men vi måste kriga, kriga och kriga.

Västerås senaste matcher
Bollnäs - Västerås 5-8.
Västerås - Villa/Lidköping 3-0.
Västerås - Edsbyn 3-2.
Sandviken - Västerås 4-4.
BolticGöta - Västerås 2-4.

Faluns senaste matcher
Falu BS - Villa/Lidköping 4-7.
Sandviken - Falu BS 8-3.
Falu BS - Vetlanda 3-3.
Hammarby - Falu BS 8-3.
Falu BS - Bollnäs 2-4.

Mitt matchtips: 5-2.

Marcus Simmmarcus.simm@svenskafans.com2007-01-14 23:15:00
Author

Fler artiklar om Falu BS