Lagbanner
2016-09-10 16:00

Norwich - Cardiff

Inför Falu BS - Västerås

Inför Falu BS - Västerås

Imorgon är det den sista omgången innan det långa VM-uppehållet som varar i tre veckor. Västerås är motståndare igen, men nu har man topplaget på hemmais och vågar man hoppas på oavgjort, eller kanske rentav mer?

Det Falu BS mäktade med på Rocklunda på måndagskvällen får betraktas som säsongens insats, så här långt. Förhoppningsvis visar man upp samma kämpatakter, som i 4-4-matchen mot Västerås, i flera matcher framöver och framförallt under morgondagens match. Det handlade om en rejäl kovändning gentemot insatsen hemma mot Villa förra fredagen då man inte alls hade hjärtat på rätt plats.
- Lika besviken som jag var efter fredagsmatchen mot Villa, lika stolt var jag efter matchen mot VSK på Rocklunda, säger Sören Persson till Falu BS officiella hemsida och fortsätter:
- Vi visade att vi kan spela jämnt med de bästa lagen, bara vi bestämmer oss för det och bjuder till. Nu är det upp till oss själva att fortsätta på den vägen under resten av säsongen.

Nu hoppas man också på mycket publik på onsdagskvällen då killarna i BS är värd det.
- Det har talats om våra dåliga andra halvlekar, men på Rocklunda fick pessimisterna skrattet i halsen när vi hämtade in 0-4 till 4-4 under sista kvarten. Vi hade dessutom bud på fler mål..., säger Persson.
Det kommer bli tufft återigen, självklart, då VSK än så länge inte har förlorat en enda match sedan Elitserien startade. För Falu BS del handlar det om motsatsen då man ännu inte lyckats vinna någon match. Vågar man hoppas på en seger mot Västerås?
- Kom och se oss, nu ska vi försöka fortsätta kriga i drygt 90 minuter, säger Persson.
En seger är inget krav, men visst vore det riktigt bra sett till tabellpositionen. Ett oavgjort resultat ses dock som en mycket bra insats.

Faluns senaste matcher
Västerås - Falu BS 4-4.
Falu BS - Villa/Lidköping 4-7.
Sandviken - Falu BS 8-3.
Falu BS - Vetlanda 3-3.
Hammarby - Falu BS 8-3.

Västerås senaste matcher
Västerås - Falu BS 4-4.
Bollnäs - Västerås 5-8.
Västerås - Villa/Lidköping 3-0.
Västerås - Edsbyn 3-2.
Sandviken - Västerås 4-4.

Om laget kämpar på minst lika bra som i förra matchen kan det mycket väl återigen bli oavgjort med tanke på hemmaplan. Förhandstipsen säger dock att Västerås tar hem kampen, men vill det sig väl för Bandymasarna kan man återigen snuva VSK på en poäng.

Mitt matchtips: 4-4.

Marcus Simmmarcus.simm@svenskafans.com2007-01-16 23:38:00
Author

Fler artiklar om Falu BS