Lagbanner
Hur kommer säsongen sluta?
Rasmus Lindqvist - bäste målskytt 2007/2008?

Hur kommer säsongen sluta?

Nåväl, jag kanske aldrig har varit någon tippare av rang. Jag har aldrig vunnit på stryktipset eller liknande. Men ändå ska jag ge mig på ett försök i att tippa vem som blir bästa målskytt och så vidare i våran klubb.

Som ni redan har läst så ska jag alltså göra en liten sammanställning i hur vår säsong kommer att sluta (om det går som jag tror). Nog pratat, nu börjar vi! 

Bästa målskytt 07/08: #19 Rasmus Lindqvist
Motivering: Den finske landslagsmannen kommer att göra många mål för Falun i år och kommer att vara en mycket viktig pjäs i lagbygget. Han är, som ni vet, väldigt explosiv och grymt målfarlig. Kan han förbättra sitt målfacit från förra säsongen, med 18 strutar? 

Lagets överraskning 07/08: #88 Emanuel Sundqvist
Motivering: Killen är född 1988 och har precis gått färdigt bandygymnasiet i Sandviken. Gör sin debutsäsong för Falu BS A-lag. Han har en väldigt stor potential och kan bli riktigt bra. Jag tror verkligen att han kommer slå igenom denna säsong, och kommer således få väldigt mycket speltid. 

Bästa spelare 07/08: #1 Jonas ”Skorven” Persson
Motivering: Den här mannen är en riktigt säker kille mellan stolparna. Han gör alltid bra ifrån sig och är riktigt jämn. Om allt går som det ska så ska han kunna behålla sin plats som förstemålvakt, men han kommer få hård konkurens av Emil Ingman och Patrik Hedberg. 

Falu BS slutplacering 07/08: Ut i kvarten 
Motivering: Man kanske måste vara realist i dessa tider. Vi kommer nog inte nå en SM-final och vinna den (men hoppas kan man). Överbevisa mig Falu BS! 

Jag har nu gett mig på fyra tips som jag kommer stå fast vid. Vid säsongens slut kommer jag att reflektera dessa tankar och se om jag ens hade något rätt.

Joakim Swedinandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2007-08-19 09:45:00
Author

Fler artiklar om Falu BS