Lagbanner
Johan Kruse till TB Västerås

Johan Kruse till TB Västerås

35-åringen Johan Kruse har lämnat Falu BS för spel i Tillberga Bandy Västerås. Detta blev klart måndagen den 20:e augusti.

Johan Kruse har på senare tiden haft väldigt svårt för att bestämma sig hur hans framtid inom bandyn skulle se ut. Han fick inget nytt kontrakt av Falun inför 2007/2008. Han har då och då tänkt på att sluta med karriären helt, men det blev till slut Tillberga som blev hans nya klubb. Johan började sin karriär i Falu BS säsongen 94/95, och gjorde sedan en utflykt till Bollnäs säsongen 2005/2006, för att sedan komma tillbaka till 2006/2007. 

- Eftersom Johan bara tränat sporadiskt och inte kunnat lämna något klartecken till spel så känns det här beskedet inte alls oväntat. Jag har inte räknat med honom på isen, säger Falu BS tränare och sportchef Sören Persson till falubsbandy.com.

- Johan och jag har haft en dialog, men jag har förstått att han känt sig splittrad av sin sociala situation. Vi får tacka för alla säsonger i BS-tröjan och önska lycka till, säger Persson.

Tråkigt att en gammal räv lämnar klubben. Men man får väl passa på att tacka Johan för allt, och ge honom ett stort lycka till i sin nya klubb! Och just ja, grattis TB Västerås, till en bra värvning.

Joakim Swedinandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2007-08-23 20:58:00
Author

Fler artiklar om Falu BS