Lagbanner

Vad händer i klubben just nu?

Den 4:e oktober drar Falun igång med träningsmatchandet mot Broberg. Efter detta flyter det på som vanligt, och nu står det ju inte på förrän Elitserien startar. Här kommer en rapport på vad som komma skall den närmsta tiden.

Broberg, i Edsbyns bandyhall. Detta är alltså första matchen för säsongen. Får vi se de nya spelarna i aktion då? Får vi se BS showa och leka? Det kan man alltid hoppas, såklart. Men träningsmatcher är ju aldrig riktigt samma sak som seriematcher. Nåväl, här kommer ett fullständigt schema över försäsongen. 

4/10 mot Broberg (kl. 18.00 i Edsbyn)
11-14/10 Svenska Cupen i Edsbyn (Kungälv, Sirius och Edsbyn i gruppen)
21/10 mot Sirius (kl. 15.30 på Lugnet)
25-28/10 Exte World Cup i Ljusdal
3/11 mot BolticGöta (kl. 15.30 på Lugnet) 
Fler matcher kan tillkomma, håll utkik här på SvenskaFans eller på falubsbandy.com. 

Nu över till seriespelet! BS inleder borta mot Gripen från Trollhättan den 11:e november. Efter det så stundar den första hemmamatchen mot Bollnäs, onsdagen den 14:e november kl. 19.00 på Lugnet. Efter detta är allt som vanligt, en lång härlig och kall vinter med den underbara sporten bandy. 

Laget har inför kommande säsong både tappat och fått in nya spelare. Det är minst sagt en intressant säsong vi har framför oss. Vi överlåter ordet till våran tränare.
- Vi står inför en spännande säsong. Vi har tappat en del rutin i form av Danne Hjelm, Kenneth Spångberg och Kaj Nordin. Men laget ser intressant ut, och kan vi fortsätta att prestera det vi visar på rinken just nu, då blir det en rolig säsong, säger Sören Persson, tränaren och sportchefen, till falubsbandy.com

Idag, fredagen den 21:a september så drog laget iväg på ett träningsläger i Hälsningland. Och nu är det full trupp i och med att Rasmus Lindqvist anslutit från Finland.

Och för allt er folk som är sugen på att käka korv, träffa spelare och ha allmänt trevligt, så planeras det bli en ”Kick Off” i Falu centrum den 10:e november. Troligtvis kommer detta hållas i Geislerska parken. Det är inte helt spikat än, men förhoppningsvis så blir det så.

Joakim Swedinandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2007-09-21 20:20:00
Author

Fler artiklar om Falu BS