Falun imponerade inte
Rasmus Lindqvist, ett av få glädjeämnen.

Visserligen vann man genrept mot Skutskär med 5-4, men det var egentligen ingenting att glädjas åt, förutom tremålsskytten Rasmus Lindqvist, och även mittfältaren Micke Olsson.

BS-målen: Rasmus Lindqvist 3, Mikael Jernberg, Anders Englund.

Det fanns absolut ingen inställning hos hemmalaget, och förbättras inte detta så blir det nog inte en sån rolig säsong. Men troligtvis så kommer man ha mycket bättre inställning på söndag när det smäller igång.

Falun öppnade visserligen starkt och gjorde 1-0 i den 10 minuten genom Rasmus Lindqvist efter ett långt utkast från målvakten Patrik Hedberg. Efter detta så verkade det som att BS-spelarna åkte och käkade korv eller något, det fanns ingen motivation, och passningsspelet var under all kritik. Målen som ledde till 2-0 och 3-0 kom på fasta situationer (straff och hörna). Straffen ordnade Micke Olsson, BS kanske bäste spelare för kvällen, och sattes av våran målkung Rasmus Lindqvist (även han väldigt bra ikväll). Pausresultatet blev
dock 3-1, i och med att Skutskär reduserade på straff i slutet av halvleken.

Nåväl, andra halvlek började, och då bjöd Falun på mycket bättre bandy. Efter 55 minuter så stod det 5-1 till hemmalaget, och nu kändes det som att man kunde dra iväg med några mål till. Men så blev inte fallet... Falun somnade in de sista 25 minuterna och Skutskär hämtade upp till 5-4 genom en miss i BS försvar och genom två hörnor.