Lagbanner

Anledning till uppehåll

Som ni säkert har märkt så har det inte hänt mycket här på Falu BS sida på den senaste tiden. Anledningen till detta hade jag tänkt att berätta i denna artikeln.

Ja, det är inte det allra lättaste att hålla igång den här sidan helt själv. Kanske inte heller när man är 17 år och har väldigt mycket att göra i skolan. Det är alltså anledningen, skolarbete och annat.

Jag är förstås väldigt ledsen över att det har blivit så här och BS-sidan näst intill har dött, men det finns inte mycket att göra. Om det finns någon mer där ute som hejar på Falu BS och har skrivtalang så hoppas jag verkligen att ni vill göra mig sällskap i denna skutan, Falun förtjänar verkligen att ha en sida på SvenskaFans.com, eller vad tycker ni?

Men det är inte mig ni ska kontakta om ni vill skriva på SF, utan det är bandyredaktören Andreas Söderman. Honom kan ni nå på mail: andreas.soderman@svenskafans.com. Så släng gärna iväg ett mail om ni är intresserade.

Men nu ska jag försöka ta tag i det här igen, men om det blir mer uppehåll så är det inte på grund av att jag inte är intresserad, utan för tidsbristen. Tack!


Joakim Swedin2007-11-22 16:40:00
Author

Fler artiklar om Falu BS