Lagbanner

Plattmatch av BS

Broberg körde fullkomligen över Falun i onsdagens match på ett regnig Lugnet. Falun var det bättre laget i tio minuter sen tog Brogerg över och efter pausvilan var det i stort sett bara ett lag på planen.

Falu BS – Broberg/Söderhamn 4–10 (4-5)

Målaskyttar BS: Rasmus Lindqvist 3, Emanuel Sundqvist

Första halvlek
Falun öppnade matchen riktigt lovande och gick tidigt ifrån till 2-0, men i samma minut som det andra målet kom reducerade Broberg efter att bollen studsat förbi Falu klubbor och friställt Stefan Larsson som inte gjorde något misstag, efter det målet tog Broberg över spelet och kunde gå ifrån till 2-4. I den 42 minuten fick Falun sin första straff som man tyvär missade, på kontringen som följde revs en Brobergsspelare ner och domaren blåste deras andra straff på vilken Jonas Nygren gjorde 2-5. I slutet av halvleken kom Falun närmare efter att Rasmus Lindqvist reducerat på en hörna, strax därefter petade samme man in en målvaktsretur och skrev således halvtidsresultatet till 4-5. 

Andra halvlek
Jag tänker nog inte gå in mer på vad som hände efter pausvilan än att Broberg var det bättre laget i den här matchen, sen kan det tilläggas att Falun inte över huvud taget bjuder upp till något motstånd. Hela laget såg stressat ut och när man vann bollen såg det ut som de blev panikslagna och bara slog ifrån sig. Som Söern Persson sa efter matchen, det blir så här om man inte hjälper varandra, och det kan jag bara hålla med om.

Kommentar
Man kan notera att det blåstes hela sex straffar i matchen och de var helt korekta straffar, tycker jag. Att Falun drar på sig fyra straffar speglar ganska bra hur spelet såg ut, den ende i Falun som jag tycker gjorde en godkännd insatts var ”Skorven”.

Efter två raka förluster och svikande publiksiffror, endast 613 åskådare i den här matchen, så gäller det att man snackar ihop sig och att hela laget bestämmer sig för att kriga i Lördagens macth mot Edsbyn och sen ta sin första hemmaseger på Onsdag mot Vänersborg.

Henrik Ivarsandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2007-12-06 21:00:00
Author

Fler artiklar om Falu BS