Lagbanner

Ny ledning inför Vänersborg

Inför dagens match borta mot Vänersborg blir det två nya röster i Falu BS, Tomas Kapla och Stefan Birath heter det nya tränarparet. Vi hoppas att lite nya röster kan ge spelarna en injektion för nu är alla poäng livsviktiga för BS.

Senast Falun mötte Vänersborg var hemma på Lugnet och den gången vann bortalaget med 4-1 efter att BS varit det bättre laget men inte lyckades ta vara på sina chanser. Talande från den matchen var att hemmalaget skrapade fram 12 hörnor och en straff utan att göra mål.

Vänersborg har precis som BS förlorat sina tre senaste matcher och de slåss om en platts bland de åtta första lagen i serien, just nu har de en poäng mindre än åttan Broberg. Det är ett ganska målsnålt lag både framåt och bakåt, de har tillsammans med BS gjort tredje minst mål i ligan och näst efter Edsbyn släppt in minst.

Efter Faluns förlust i den senaste matchen hemma mot Tillberga valde tränarparet Alexander Tzyganov och Patrik Viktström att lämna sina uppdrag. Från och med den 15/1 heter det nya tränarparet Tomas Kapla och Stefan Birat, båda har tidigare spelat för BS och har den senaste tiden ingått i klubbens juniorverksamhet. Lagkapten Jonas Henniger valde att lämna över kaptensbindeln till Anders Gunnarsson.

Klicka här för hela artikeln

Som sagt förlorade Falun sin senaste match efter en dålig insatts mot ett lag som man borde kunna slå. Nu är varje poäng mycket viktig om man ska kunna undvika nerflyttning och för att de ska kunna vinna gäller det att flera spelare blir med i anfallen. Vi får väl se om det blir förändringar i laget eller om man väljer att hålla kvar vid samma upptällning.

Henrik Ivars2008-01-16 17:40:00
Author

Fler artiklar om Falu BS