Falu BS besegrade i premiären

Masarna åkte till Skarpe Nord och ställdes mot IFK Kungälv i premiären. Första halvlek var lite spänd och innehöll bara ett mål. I andra halvlek gick hemmalaget ifrån till 3-0 tidigt och ett hårt kämpande Falu BS hann aldrig tillbaka.

Inledningen av matchen var något trevande och spänd enligt IFK Kungälvs hemsida. I den 22 minuten hittade dock Stefan Nordén framtill Markus Kompuoja som gjorde 1-0. Resultatet stod sig halvleken ut. BS hade bud på ett par mål i första och att de spelade bra i första, sade tränare Spångberg till BS-hemsida.

Tidigt i andra gjorde skridskostarke Daniel Gratjov 2-0. Sex minuter senare fick Kungälv straff. En straff som den inlånade veteranen Markus Bergwall satte till 3-0. IFK hade bud på mer och skapade bland annat en del hörnor innan Falu BS kunde göra en sista anstormning. Johan Kruse fick i den 79:e minuten in Faluns första elitseriemål på pass från Linus Forslund. Närmare kom aldrig bandymasarna utan fick vända hem med en 3-1 förlust i premiären.

IFK Kungälv - Falu BS  3-1 (1-0)