Lagbanner
2017-01-12 19:00

Celta Vigo - Valencia

Inför Vetlanda BK - Falu BS

I femte omgången tar BS resan ner till Småland för att möta Jonas Claessons Vetlanda. Båda lagen är revanschsugna och letar vinnarspåret efter en förlustfylld inledning på säsongen.

Förhoppningsvis har Falun snabbt kommit över SAIK-matchen och gått vidare. För imorgon ställs de mot Vetlanda BK, ett lag som också fått en tuff start på säsongen med bara en seger. Smålänningarna har dock stött på hårdare motstånd i de inledande omgångarna i form av, Västerås, Villa, Sirius och Edsbyn. Så deras tolfte plats är förmodligen lite missvisande och det är svårt att säga var de egentligen står i dagsläget. 

I början av oktober möttes lagen i Svenska Cupen, en jämn match som slutade 3-0 till Vetlanda. Även de har tappat en del tongivande spelare och Falulaget är nog glada att inte Edlund spelar kvar i Vetlanda efter gårdagens match. Men BS bör nog se upp för Edlunds ersättare Tomas Knutsson som alltid är målfarlig och även Fredrik Rinaldo som verkar vara tillbaka på plan igen. I BS är slitvargen Anders Westin fortfarande bortrest i jobbet och kommer inte vara med imorgon. Mathias Johansson som gick av senast med känningar i ryggen gjorde just det för att inte riskera något, så vi får hoppas att han är spelklar. Om inte finns det en risk att Bäckmans blir väldigt ensam på Faluns mittfältet. 

De är två lag med mycket revanschlusta som mötts på Tjustkulle imorgon och det kommer att behövas en riktig kämparinsatts för att masarna ska få med sig några poäng hem. 

Kämpa Falu BS!!!

Max Persson2009-11-12 21:23:00
Author

Fler artiklar om Falu BS