Lagbanner
2016-11-05 16:00

Port Vale - Stevenage

Inför Falu BS - Bajen

Hammarby gästar imorgon Lugnet och BS krigare ställs nu mot ett något svajigt stjärngäng med Patrik Nilsson i spetsen. Falun har lämnat den snöpliga förlusten på Tjustkulle bakom sig och tränare Spångberg tror nu på seger.

En knapp och svidande förlust i senaste omgången borta mot Vetlanda. Tränare Spångberg tror dock att BS kan ta med sig en del positiva saker från förlusten in till morgondagens match mot Hammarby.
- Jag tror förlusten stärkte oss, nu vet vi att vi kan spela bra på bortaplan också, så det blir intressant att möta Hammarby hemma imorgon, menade Kenneth när Falu BS på Svenskafans tog ett kort snack med honom dagen innan match. 

Hammarby som gått bra på försäsongen har dock inlett Elitserien lite upp och ner. Efter 6-5 vinsten i första omgången mot Broberg har de inte lyckats vinna. Förlusterna har dock bara kommit på bortaplan mot Västerås SK och serieledande Villa/Lidköping samtidigt som de kryssat mot Edsbyn och Sirius hemma. 

I BS truppen finns några osäkra kort, Spångberg kunde dock konstatera att Mathias Johansson nu var tillbaka efter en matchs frånvaro. Tobias Andersson är det värre med och förmodligen avstår han matchen mot Hammarby. Resterande frågetecken kan förhoppningsvis rätas ut ikväll och under morgondagen. 

Det är ett stjärnfyllt Bajen som kommer på besök imorgon, allra mest lyser kanske det sylvassa anfallsparet Patrik Nilsson och David Karlsson. Kenneth tror dock inte att det går att plocka bort enskilda spelare.
- Vi tänker inte försöka stoppa några speciella spelare utan Hammarby har så pass många duktiga spelare så vi måste försvara oss med hela laget och jobba hårt i styrningen. 

Senast Hammarby var på besök på Lugnet delade lagen på poängen och även den här gången tror Spångberg på poäng, till och med seger.
- Jag tror absolut vi kan vinna imorgon och då måste framförallt kontringsspelet fungera.
Ett fungerande kontringsspel kan helt klart vara avgörande då Hammarby har pekats ut för att ha en bristande defensiv bakom den stora stjärnoffensiven. 

Lycka till Falu BS!


Max Persson2009-11-16 21:35:00
Author

Fler artiklar om Falu BS