2017-01-11 19:00

Cordoba - Alcorcón
1 - 2

Falu BS rådde inte på IFK Vänersborg

BS tog ledningen i Arena Vänersborg, men det hjälpte föga. Vänersborgarna vände på matchen snabbt och drog ifrån i andra halvlek. 3-1 i paus blev till slut 7-2.

Falu BS fick en bra start mot IFK Vänersborg och tog ledningen i matchen. Enda gången BS gjort första målet i en match var mot KVBS och då slutade det ju med seger. Kruses 0-1 höll dock bara i drygt 14 minuter innan Misja Pasjkin kvitterade på hörna. Minuten efter gjorde även den gamle BS:aren Mikael Olsson 2-1 för sin nya klubb och BS befann sig i ett underläge. Falun tog därefter en timeout. Vänersborg fastställde dock halvtidsresultat i den 42 minuten till 3-1 efter mål av Andreas Eriksson.

Hemmalaget utökade sin ledning tidigt in i andra, för att sedan med 10 minuters mellanrum göra både 5-1 och 6-1. Johan Kruse gjorde efter det sitt andra mål för matchen och därmed är han uppe i 10 elitseriemål. Vänersborgs Andreas Eriksson fick även sista ordet i andra halvlek, med sitt 7-2 mål. BS blev därmed besegrad för sjätte gången denna säsong.

Enligt Dalarnas Tidningars hemsida, slog även kaptenen Stefan Tranblom återigen upp sitt skadade knä . Detta efter en oturlig krock med förre BS-spelaren Anders Englund. Så det var inte bara en svidande förlust BS fick med sig från Vänerborg.

IFK Vänersborg – Falu BS 7-2 (3-1)