Pulisics bästa mål i Chelsea-tröjan
Pulisic firar sitt första mål för Chelsea.

Christian Pulisic har nyligen fyllt 24 år. För att fira hans födelsedag har chelseafc.com valt ut amerikanens bästa mål under hans tid i Chelsea hittills.

Den nyblivne 24-åringen har gjort 25 mål för Chelsea. 19 av målen har gjorts i Premier League, 5 i Champions League och ett i FA Cup-finalen 2020.

Burnley, borta 2019/20

Pulisics första Chelsea-mål kommer att vara ihågkommet länge. Efter att han anslöt till klubben sommaren 2019 gjorde amerikanen ett hattrick i den tionde PL-omgången under Frank Lampards första säsong som tränare.

Det första målet var speciellt. Först använde han sin snabbhet för att springa ifrån Burnleys försvarare, sedan följde en överstegsfint som avslutades med att bollen hamnade på hans icke-dominanta vänsterfot, avslutet mot mål hittade nätmaskorna bakom en chanslös Nick Pope i Burnley-målet.

Manchester City, hemma 2019/20

Pulisic utnyttjade en kommunikationsmiss av Citys försvarare, fick tag i bollen, löpte förbi Ilkay Gundogan och satte bollen snyggt i mål.

Målet innebar att Liverpool blev PL-mästare säsongen 2019/20, matchen spelades utan publik på grund av covid-19.

Det var ett mål som visade prov på amerikanens fina bollteknik, något som han ofta använder sig av när han utmanar försvarare.

Real Madrid, borta 2020/21

Är det här ett av Pulisics viktigaste mål för Chelsea? Amerikanen öppnade målskyttet i Madrid i CL-semifinalen våren 2021, ett viktigt mål och en starkt bidragande orsak till att laget fick lyfta CL-bucklan för andra gången senare under samma vår.

Pulisic gjorde 1-0 målet i den 14:e minuten, Karim Benzema kvitterade senare under samma halvlek. Chelsea vann det andra mötet med 2-0.

Pulisic firar 1-0 målet mot Real Madrid.

Lille, hemma 2021/22

Pulisic gjorde mål både hemma och borta mot Lille men det är hans mål i hemmamötet som fångar uppmärksamhet.

Efter fenomenalt spel på mittfältet av N’golo Kanté spelade fransmannen fram Pulisic som tog sig fram med bollen och överlistade Leo Jardim i Lille-målet med ett listigt avslut.

West Ham, hemma 2021/22

Med endast några omgångar kvar av PL-säsongen behövde Chelsea besegra London-rivalen West Ham för att säkra en plats bland de fyra bästa i PL-tabellen.

Efter en bra match av bortalaget blev Pulisic stor matchhjälte genom att skjuta in segermålet i den 90:e minuten.

Pulisic firar det sena segermålet mot West Ham.

källa: chelseafc.com