Reece James om de tre svåraste motståndarna han mött
En viktig pusselbit i laget som förhoppningsvis är tillgänglig efter VM-pausen!

Reece James om de tre svåraste motståndarna han mött

Medan Reece James återhämtar sig från sin knäskada passar han på att avslöja vilka de svåraste motståndarna han mött är via en Twitter Q&A.

Vad hände?
James skrev dessutom vem som han tycker att är bättre av Messi eller Ronaldo, hans val föll på den portugisiske landslagskaptenen. När det gäller de svåraste motståndarna han mött på plan är 22-åringens tre val Vinicius Jr, Rafael Leao och Sadio Mané
.
Vad de sade
När det gäller hans svåraste motståndare skrev James ‘’De tre svåraste motståndarna jag mött är alla vänsteryttrar! Vinicius Jr, Rafael Leao och Sadio Mané!’’ När han tillfrågades om den långa debatten gällande vem som är bättre av Messi eller Ronaldo svarade han enkelt med att skriva: ‘’Ronaldo.’’

Den större bilden
James håller för tillfället på att återhämta sig från en knäskada han drog på sig tidigt i oktober, en skada som även ledde till att han inte hade möjlighet att representera England under pågående fotbolls-VM. James har stått för två mål och två assist på elva matcher hittills för Chelsea den här säsongen, och var tydligt besviken över att inte få spela VM i Qatar. 

Visste ni att?
James har varit direkt involverad i 16 PL-mål sedan början av förra säsongen (6 mål och 10 assist), flest av alla ytter- eller wingbackar, trots att han endast spelat 33 av Chelseas 51 matcher under denna period. 

Härnäst för James del?
Chelsea halkade ner till åttonde plats i PL-tabellen innan VM-pausen drog igång. En helt återställd James kommer att vara en viktig pusselbit i Potters lag i jakten på en CL-plats när säsongen återigen drar igång.

Källa: goal.com

TV: Reece James höjdpunkter i Chelsea under hösten
 

Thomas EngstrandThomasE-31@hotmail.comtengstra2022-12-02 16:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea