" Vi måste fokusera mer "

" Vi måste fokusera mer "

Mittfältaren John Obi Mikel medger att Chelseas förlust mot Basel var oacceptabelt, men insisterar på att de fortfarande är utrustade för att slå vem som helst.

Chelsea inledde årets upplaga av Champions League med en 2-1 förlust mot Basel under onsdagen, gästerna hade läst på läxan från i våras då man slogs ut av just av Chelsea i semifinalen i Europa League.

Mikel medger att Chelsea måste intensifiera sina resultat från de senaste matcherna, men är inte orolig på grund av den kvalitet de har i sin trupp.

"Med den typ av spelare vi har, med den kaliber av spelare vi har här, tror jag inte att vi ska vara rädda för något lag," sade han.

Mikel berättar vidare om laget spelar som man gjorde mot Basel, kan de förlora mot vilket motstånd som helst och att misstagen måste laget jobba vidare på under träningarna.

"Tränaren talade om hur vi var tvungna att sätta dem under press från första halvlek, från första minuten, vilket i sin tu skulle leda till att de inte skulle ha någon chans att vinna här. Men vi gjorde inte det, det är rätt så nedslående, och det är väldigt tråkigt för våra fans, på det sättet vi förlorade matchen."

Stefan Petranovic2013-09-20 21:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea