200 mål för Lampard
200 mål i Chelseas dress för Super Frankie.

200 mål för Lampard

Matchens första mål i seger mot West Ham tidigare under dagen var Frank Lampards tvåhundrade mål för Chelsea och han är nu bara två mål bakom Bobby Tambling som Chelseas främste målgörare genom alla tider.

Mot sin gamla klubb så nickade Frank Lampard in mål nummer 200 för Chelsea och han kommer allt närmre platsen som klubbens främste målgörare genom alla tider. Frank själv medger att det var ett väldigt speciellt mål för honom personligen.

"Det var väldigt speciellt och en milstolpe jag närmat mig. Jag är bara nöjd att jag nått såhår långt och att det var ett viktigt mål för laget. Jag har varit väldigt lyckosam genom att få spela för klubben under så pass lång tid med fantastiska spelare som kan spela fram på det sättet Hazard gjorde idag, så jag är tacksam." "Självklart så är det större att vinna Champions League och mästerskap, men för mig personligen att göra 200 mål för klubben, jag trodde aldrig att jag skulle komma i närheten så jag är nöjd med att ha uppnått det."

Frank fortsätter sedan med att hylla Eden och att han kan bli precis hur bra som helst och att han kommer att klara av den pressen det innebär eftersom han är precis så bra. Men även om han fick sätta sitt tvåhundrade mål för klubben så grämer han sig ändå över att han inte fick göra sitt tvåhundraförsta mål också när han fick ett läge från ett bra inspel av Oscar i den andra halvleken.

"Jag är verkligen irriterad över det, jag kommer inte kunna somna ikväll. Jag älskar att göra mål och att kunna löpa in i boxen, jag tror att jag slappnade av för mycket i det läget och att det var därför jag sköt långt över."

Angående rekordet så säger han att det är något som alla pratar om, men att han hellre skulle vilja att folk höll tyst.

"Det viktigaste är att försöka göra mål så vi vinner matcher. Vi har bra form och det är en bra känsla i klubben och vi behöver fortsätta såhär tills slutet på säsongen."

Källa: SkySports, BBC Sport

Simon Thellsson2013-03-17 22:54:00
Author

Fler artiklar om Chelsea