Colchester 1 - 1 Leicester
TV visade världen riktig fotboll

Colchester 1 - 1 Leicester

Oavgjort i TV matchen på Layer Road.

Dean Gerken ersatte Aidan Davison i målet och på mittfältet gjorde Kevin Watson sin efterlängtade säsongsdebut. Kev som haft problem med en häl hela hösten är nu äntligen tillbaka i laget och förhoppningsvis ska det ge lite trygghet även i försvaret.

Mark Yeates hade efter bara 20 sekunder en jättechans att göra mål men skottet gör utanför och målvakten hade allt under kontroll.

Colchester är det bättre laget dom första minuterna men på en kontring gör från Premier League inlånade spelaren Collins John 1-0 till Leicester efter fint framspel av DJ Campbell. Inte speciellt rättvist med ett underläge efter bara sju minuter.

Några minuter efteråt har Kevin Watson ett tungt skott som tyvärr blockeras av Leicesters försvar vilket leder till en jättefarlig kontring där John får i stort sätt öppet mål efter ett mindre bra ingripande av Gerken i målet som tillsammans med Matthew Connolly klantar till det men Connolly är snabbt tillbaks och räddar till hörna.

Colchester gör väl inte en av sina bättre halvlekar med många passningar till fel adress men man har ett bollövertag och försöker medan Leicester kör på kontringar.

I slutsekunderna kvitterar äntligen Colchester när Johnnie Jackson nickar in 1-1 efter ett mycket snyggt inlägg av Yeates. 


Johnnie Jackson jublar efter 1-1

I den andra halvleken sätter Colchester full fart från början och trycker ner Leicester långt ner på planhalvan. Tyvärr är Leicesters försvar mycket säkert och släpper inte till några direkt farliga chanser. Efter att Colchester har pressat den större delen av andra halvleken tröttnar man tillslut med en kvart kvar och Leicester börjar få några riktigt farliga chanser som dock inte träffar mål. 


TV match på Layer Road

Matchen slutar 1-1 och är nog ganska rättvist även om man hoppats på mer. Colchester är dock fortfarande obesegrade är SKY sports sänder från Layer Road och nästa TV match är den 15 december då Colchester ska upprepa förra årets 3-0 vints. Dock så gjorde ju Jamie Cureton två mål den kvällen. 

 Colchester  Leicester 
 Dean Gerken  Fulop
 Pat Baldwin  Chambers
 Matthew Connolly  Kisnorbo
 Danny Granville  N'Gotty
 Johnnie Jackson  McAuley
 Kevin Watson Ut 63  Sheehan
 Karl Duguid  Stearman
 Kemal Izzet  Kenton
 Mark Yeates  John Ut 80
 Kevin Lisbie  Fryatt
 Clive Platt  Campbell Ut 80
 Avbytare  Avbytare
 Kevin McLeod In 63  Cort In 64 
   Newton In 80


Colchester - Leicester 1-1
0-1 Collins John 7, 1-1 Johnnie Jackson 45

Publik 5.661

 10  Skott  8 
 4  Skott på mål  3
 4  Hörnor  6
 16  Frisparkar  14
 1  Gula kort  1
 0  Röda kort  0
 52%  Bollinnehav  48%

REDAK COLCH2007-11-05 19:30:00
Author

Fler artiklar om Colchester