Wolverhampton 1 - 0 Colchester
Up the U`s

Sjunde raka utan vinst för Colchester på Molineux library

Colchester ställer upp med samma lag (som vanligt) som mot Palace i helgen med ett undantag. Det är Celticspelaren Adam Virgo som tar plats i laget istället för Pat Baldwin som är avstängd efter sin utvisning senast. Ett litet överraskande val då dom flesta trodde på Matthew Connolly men han hamnar på bänken.

Wolves ställer upp med Freddy Eastwood som förra året spelade för Southend och har nog inte så bra minnen från dom två matcherna. I den första som spelades på Layer Road vann Colchester med 3-0 och då fick Southend två spelare utvisade på fem minuter efter en skallning på Karl Duguid. Eastwood var också nära att få rött kort då han jagade Colchesters lagkapten men han klarade sig undan rött kort och kort efter blev han utbytt bara för att man inte skulle få ett rött kort till. Returen vann Colchester också med 3-0 så Eastwood vill nog ha revansch.

Colchester anfaller åt vänster i radiovärlden.

Wolves har avspark och efter bara femton sekunder har förre Southendspelaren Freddy Eastwood ett hyfsat läge men två Colchesterspelare hjälps åt och håller rent.

Minuten efteråt får Colchester en frispark i skapligt läge som Mark Yeates skruvar på mål men Wolverhamptons målvakt Wayne Hennessey räddar.

Wolves har matchens första hörna som är en hård bra boll men alla missar och bollen går till inkast för Colchester.

Kem Izzet är nära att nicka fram bollen till Kevin Lisbie men tyvärr är ju Izzet minst på plan så han når inte bollen riktigt som hamnar hos Hennessey.

Mark Yeates har matchen absolut bästa målchans efter en kvart som bryter och skjuter ett otagbart skott men tyvärr är målet lite för litet då bollen tar i stolpen.

Yeates prickar stolpen

Minuten efter är det Lisbie som får nästa chans men Hennessey räddar ganska enkelt.

En lovande start från Colchester på Molineux som är tystare än ett bibliotek.

Colchester kontrollerar hemmalaget mycket bra och släpper inte till några lägen men efter en halvtimme får Wolves sin första boll på mål när Eastwood nickar som Dean Gerken räddar mycket bra men tyvärr är ju ingen ljusblå tröja i närheten så Stephen Elliott skickar in returen och 1-0 till hemmalaget är inte speciellt rättvist.

I samma veva blir landslagsmannen Bela Balogh skadad och tvingas till ett byte. Matthew Connolly blir för andra matchen i rad inbytt väldigt tidigt. Balogh låg skadad när inlägget kom till Eastwood så hade han bara varit på benen kanske det aldrig blivit mål.

En ganska avslagen första halvlek lider mot sitt slut när Eastwood startar ett anfall med bra understöd. Han spelar fram målskytten Elliott men Duguid bryter ganska enkelt.

Första halvlek slutar 1-0 till hemmalaget där Colchester borde haft lika många mål men nu blev det inte så.

Halvtid och 1-0 till hemmalaget

I den första halvleken hade Eastwood en chans efter 15 sekunder, nu är det Lisbie som har ett skott efter 15 sekunder men skottet blockeras tyvärr.

Johnnie Jackson får en frispark i farligt vänsterläge som han slår via en försvarare till Colchesters första hörna. På hörnan är Lisbie nära att nå bollen men inget mål.

Stephen Ward gör en fin vändning och spelar fram Eastwood som tar alldeles för lång tid på sig och Colchesters försvar hinner samla sig och tar hand om spelet igen.

Colchester försöker kvittera med Yeates i spetsen men Hennessey räddar ett inte allt för svårt skott.

Från ingenstans får Eastwood iväg ett skott i stolpen som Duguid tillslut rensar undan. Colchester klarade sig undan med blotta förskräckelsen där men då vi hade ett stolpskott i första så är det inte mer än rättvist.

Mark Yeates startar en kontring på rensningen som blir ganska farlig men Jackson når inte passen.

Kevin Watson som precis kommit tillbaks efter sin långa skada tvingas till ett byte med över en halvtimme kvar. In kommer i stället Kevin McLeod.

McLeod får chansen nästan omgående efter en hörna men hans skott går tyvärr över målet. I anfallet efter får McLeod en ny chans efter en mycket bra framspelning från Izzet. Nu träffar McLeod målet men Hennessey räddar.

Wolves gör ett taktiskt byte när man plockar ut målskytten Elliott mot Andrew Keogh med 20 minuter kvar.

Minuten efter försöker Stephen Ward skruva in bollen men den smiter utanför.

Johnnie Jackson är mycket nära att kvittera men han trillar omkull vid första stolpen när han ska slå in bollen.

McLeod blev inbytt och var nära att göra mål

Darron Gibson bjuder Colchester på en hörna då han får en totalt snedträff. På hörnan från Yeates nickar samme Gibson undan bollen så han spelar 1-1 med sig själv i den situationen.

Matchen lider mot sitt slut. Colchester försöker kvittera och Wolves kontrar.

Colchester får mest skottlägen långt utifrån och då är det svårt att göra mål.

Publiken är uttråkad och går hem med två minuter kvar av matchen när Colchester gör ett sista desperat försök att vinna en poäng.

På stopptid nickar Clive Platt ner bollen till Virgo som skjuter på en hemmaspelare. Colchester försöker få en straff men det är ju mest en förhoppning.

Wolves bjuder på en ny hörna som blir totalt misslyckad.

Teddy Sheringham och Kem Izzet får den stora chansen i den tredje och sista stoppminuten. Teddy nickar fram Izzet som prickar stolpen med bara tio sekunder kvar och matchen slutar inte speciellt rättvist 1-0 till hemmalaget.