Colchester 2 - 3 Watford
Målfest på Layer Road

Målkalas och en mycket tung förlust på Layer Road när Watford vänder 2-0 till 2-3

Colchester gör några ändringar från segermatchen mot Sheffield Wednesday senast. Teddy Sheringham som gjorde mål redan i första minuten hamnar åter på bänken. Matthew Connolly som tvingades utgå i halvtid senast är åter på plan igen. Dock är Kevin Watson och Bela Balogh borta från spel även i kväll.

Sist fick man alltså en kalasstart med mål i första anfallet. Nu blir det bara en hörna som Kevin Lisbie jobbar fram. Johnnie Jackson lägger den på första stolpen mot George Elokobi men bollen nickas bort till inkast för Colchester.

Även i den här matchen får Colchester en kalasstart när Colchester får sin andra hörna i sjunde minuten. Mark Yeates lägger hörnan på första stolpen där Clive Platt stöter in sitt sjunde mål för säsongen. En mycket härlig start igen.

1-0 av Clive Platt

Marlon King lurar bort Adam Virgo har en mycket bra chans att kvittera fem minuter senare men Dean Gerken gör en bra räddning.

Minuten efter slår Yeates ett mycket bra inlägg som tyvärr Platt missar precis och bollen går utanför till inspark. En simpel touch och målvakten har ingen chans.

Dan Shittu försöker på en frispark men jublet som bryter ut efter skottet är av det hånfulla slaget då skottet inte alls är nära.

Tamas Priskin och Marlon King väggar sig fram till ett mycket bra skottläge för Priskin. Skottet är bra men bättre är Dean Gerken i målet då han gör en fantastisk räddning.

Mark Yeates har även han ett bra skottläge men Watfords målvakt Mart Poom räddar till hörna. På hörnan som slås av Jackson som George Elokobi trycker in i mål från nära håll. En kopia på målet Elokobi gjorde i lördags.

George Elokobi gör 2-0 även idag

Dean Gerken gör ännu en fantastisk räddning då Watford får lite väl stort svängrum i Colchesters försvar. Gerken räddar dock till en hörna som Jackson nickar undan till en farlig kontring som slutar i en hörna för Colchester.

Watfords målvakt tvingas till ett byte och in kommer Richard Lee.

Platt och Lisbie har ett fint samarbete men Shittu jobbar mycket bra och bryter till en hörna som dock inte domaren ser så det blir bara inspark. Hur domaren lyckades att missa den hörnan är det ingen som förstår.

Fem minuter före paus får Watford den livlina dom behöver när Watford äntligen får hål på Dean Gerken. Det är King som lurar Virgo och lyfter in 1-2. Tungt med ett mål så nära halvtid men tyvärr räcker ju inte det då Watford minuten efter även gör 2-2 när John-Joe O'Toole tar hand om Tommy Smiths inlägg från höger där O'Toole nickar in bollen bakom en tyvärr lite för passiv Gerken.

Det fantastiska trycket Colchesterfansen skapar i den första halvleken tystnar en aning och det är Watford som hörs i slutet.

Colchester hinner med en chans till men Lisbie lägger bollen utanför.

Första halvlek slutar 2-2 och domaren buas av planen då det fanns några lägen han nog borde blåst till Colchesters fördel men så är det ju nästan alltid.

Colchester rivstartar även i andra halvlek när Kevin McLeod har ett farligt skott som räddas till hörna. Hörnan nickas undan till en grymt farlig kontring för Watford som Jobi McAnuff avslutar men Gerken räddar.

Colchester borde haft en straff då Richard Lee river ner Mark Yeates men domaren som tycker att lag från Premier League får lite som dom vill.

Minuten efter gör Lee en mycket bra räddning när Lisbie skjuter mot mål.

Teddy Sheringham hoppar in på plan med halvtimmen kvar istället för Kevin McLeod. Colchester satsar på seger men det är Watford som tar ledningen bara minuten efter att Teddy gjorde entré på Layer Road. Det är än en gång Tommy Smith som slår ett inlägg som resulterar i mål. Denna gång är det Tamas Priskin som gör mål.

Colchester har dock inte gett upp och Teddy ska just få en chans när han blir knuffad utan åtgärd från domaren.

Colchester spelar mycket bra och rullar ut Watford för tillfället men Watford som gjort en grym vändning tänker inte tappa detta så det är bakåt som gäller för dom. Colchester kommer att köra framåt så det finns ju stor chans för Watford att komma med livsfarliga chanser.

Colchester försöker men Watford har bra kontroll på matchen sen dom tog ledningen men hoppet är ju det sist som överger en sista tio minuterna.

Ett mycket bra anfall där Colchester rullar bollen genom i stort sätt hela laget avslutas av Lisbie men hans nick hamnar tyvärr utanför ribban. I anfallet efter har nog Championships bästa anfallare Marlon King ett farligt skott till men Gerken räddar till hörna. Watford gör allt för att maska och domaren tillåter det trots att det är så uppenbart. Domaren har inte många vänner på läktaren ikväll.

Domaren har lagt till fem stopptidsminuter så den lilla chansen finns ännu.

Tyvärr får inte Colchester en sista chans då tiden rinner iväg och Watford är för bra.

På stopptid delar domaren ut sin sjunde varning för kvällen.

Watford vinner med 3-2 där nog oavgjort borde varit mest rättvist men otroligt tungt då vi hade 2-0 och hade hyfsad koll på läget men tyvärr är vårat försvar vad det var för ett år sen.

Colchester - Watford 2-3
1-0 Clive Platt (6:33), 2-0 George Elokobi (27:42), 2-1 Marlon King (39:17), 2-2 John-Joe O'Toole (41:32), 2-3 Tamas Priskin (63:55)