Colchester 1 - 1 Norwich  **uppdaterat**
Kryss på Layer Road

Colchester 1 - 1 Norwich **uppdaterat**

Något så ovanligt som en tv-sänd match för Colchester hemma på Layer Road. Matchen slutade 1-1 efter ett sent kvitteringsmål för Norwich och två onödigt tappade poäng i bottenstriden.

Matchen började lite lojt och trevande från båda lagen och det dröjde en tio minuter innan första riktiga målchansen kom då Yeates fick i väg ett skott från dålig vinkel som gick strax över Norwichmålet.

I tolfte minuten kommer Sheringham loss från sin bevakare och får iväg en halvdan pass till Platt som har en försvarare på sig och inte får iväg skottet ordentligt.

Smith i Norwich kommer fri efter 18 minuter men Virgo rusar efter och får in en kanointackling precis när Smith ska skjuta och både Smith och boll flygger all världens väg.

22 minuter och ett snyggt samspel mellan Jackson och Yeates slutar i ett inlägg som slås ut till en hörna som blir resultatlös.

Efter 24 minuter springer gästernas Curo ifrån Colchesterförsvaret men skjuter över.

Med en tredjedel av matchen spelad så har The U's ett visst övertag men det är på tok för ineffektivt framåt med många onödiga offside avblåsningar. Ingetdera av lagen har egentligen haft några riktigt bra chanser ... ännu.

The U's på TV tillhör inte vanligheterna ...

Sheringham kommer fri på kanten efter 36 minuter men vinkeln är dålig och målvakten räddar ganska enkelt.

Bra Colchesterspel resulterar i en hörna som resulterar i ... inget alls.

I 44:e minuten har Platt ett bra inlägg från vänster men Sheringham som möter i mitten är ett steg för långt bakom för att nå bollen, annars hade han varit helt rent att slå in bollen.

En minuts tillägg men inga fler chanser.

Gästerna från Norfolk börjar andra halvleken piggast och har tidigt några chanser men inga mål.

54:e minuten och Colchester har matchens hittils bästa läge när Yeates spelar fram Sheringham som snyggt skravar vidare till Platt som har ett bra skott som Norwich keepern med viss möda får ut till hörna som blir resultatlös.

I anfallet efter kommer Curo loss för Norwich men hemmalagets spelare täcker upp villt och skottet tar på en Colchester back.

I 60:e minuten har Sheringham och Platt ett bra samspel och bollen hamnar hos Yeates som ska nicka in den men blir fälld bakifrån av Camara. Publiken på layer Road skriker på straff men domaren friar och på repsrisen ser man att spelarna snarare hakar i varandra.

Dion Dublin kommer in för Norwich efter 62 minuter.

Andra halvlek är ebtydligt intensivare än första och båda lagen har en hel del halvchanser. Personligen tycker jag Colchester är snäppet bättre och skapar mer än gästerna.

Sheringham går av i 74 och Jamie Guy ersätter. Ett något chansartat byte då unge Guy inte är speciellt erfaren.

1-0 för The U's
I 78:e minuter tar Colchester ledningen efter en hörna från vänster. Bollen går lågt och Norwich  försvaret släpper igenom den. Mc Leod står en meter ut och knäar in 1-0.

McLeod knäar in 1-0

Några minuter senare vill Norwich ha straff  och borde kanske ha fått det då en Colchesterförsvarare håller i en Norwichspelare.

Norwich har en period av press mot Colchester målet. Russel har ett skott i stolpen.

Med fem minuter kvar kommer Jamie Guy fri för The U's. Han har bara att slå in bollen i ett tomt mål när han snöpligt blir av med den bakifrån.

Norwich kvitterar på ett självmål i 90:e minuten när Danny Granville slår in bollen framför händerna på en, enligt mig, sent tillrusande gerken i Colchestermålet. Jävligt surt och jävligt onödigt.

Jamie Guy avslutar matchens målchanser med ett ganska lamt distansskott som enkelt plockas ner.

Domaren blåser av efter 93 minuter och det var två extremt viktiga tappade poäng mot bottenkollegorna Norwich City. För Colchesters del väntar ett annat bottengäng då det är bortafajt mot QPR den 22 december.