Resa: Regn och vinst
Swedish Branch

Resa: Regn och vinst

Vi lägger ut gamla reserapporter lite då och då. Denna gång var vi tre stycken som åkte till London en vecka.

Datum
1995.02.17 - 1995.02.22 

Colchester matcher 
Division 3: Barnet - Colchester 0-1

Övriga matcher
FA Trophy: Farnborough - Rushden & Diamonds 0-1
Division 1: Charlton - Tranmere 0-1
Premier League: Chelsea - Southampton {inställd}

Deltagare
SwedishDad, Colu, Mats 

Reserapport
Regn, regn, regn - utom första matchen, Barnet-Colchester. Till och med så in i bänken med regn och åska en kväll att samtliga Premier League-matcher i London fick ställas in cirka 90 min före kick off. Vi fick inte se Chelsea - Southampton på Stamford Bridge utan fick vända om hem till hotellet. Det blev bara tre matcher och samtliga slutade med bortasegrar 1-0.

Barnet - Colchester 0-1
Tunnelbana upp till Barnet och lunch med mera på en pub tillsammans med en stor mängd Barsider's. Välfyllt på vår läktare och mycket god stämning med ett nära nog hela-matchen-igenom-sjungande. Colchester gjorde en bra match och hade med lite större tur och bättre skicklighet gjort ytterligare två-tre mål. Segern behövdes, tabelläget förbättrades betydligt och spelarna tackade klacken ordentligt för väl genomförd match. Eftersnack på pub.

Farnborough - Rushden & Diamonds 0-1
FA-Trophy, omgång 2. Du milde tid vad det regnade! Vi blev genomblöta och genomfrusna under den långa promenaden från pubens värme till ödsligt belägna Cherrywood Road. Så mycket till spel bjöds inte på den plaskvåta planen. Amatörlaget Rushden & Diamonds gjorde enda målet och detta var deras första besök på Cherrywood Road.
Hade vi halvtorkat i läktarens dunkel så blev vi lika plaskvåta på vår väg tillbaka till tågstationen. Skönt att komma in i kupéns värme.

Charlton - Tranmere 0-1
Division 1. Lokaltåg till The Valley. Inte fullt så mycket regn som i Farnborough eller över Stamford Bridge men skönt att krypa in under läktartaket. En mycket välspelad match och livfull match som kunde slutat hur som helst. Nu drog Tranmere det längsta strået. Intressant att se gamle stjärnspelaren Pat Nevin i aktion. Hade kunde fortfarande slå passningar som hittade rätt.

Tillbaka till Våra Resor

SwedishDadbarside@hotmail.com2001-02-01 12:00:00
Author

Fler artiklar om Colchester