Resa: FA Cup i London

Gamla reserapporter från en svunnen tid ... Colchester mötte Brentford i FA cupens första omgång

Fredagen den 14 november
Vi flög över en fredag för en förlängd weekend. Två Colchester matcher stod på programmet. Vi provade också på det nya flygbolaget RyanAir från Nyköping. Var ju spännande att komma till en mycket liten flygplats där man gav sin incheckade väska till incheckningsflickan som sen lag väskan på en vagn som sen kördes till flygplanet. Inga rullband så långt ögat kunde nå. Sen var det samma tjej som tog hand om boardingkortet när man väl skulle på flyget också.

Lördagen den 15 november
På lördagen var det match mot London-laget Brentford i FA-cupens första omgång. Brentford ligger i västra London nästan hela vägen ut till Heathrow.

Vi mötte upp ett gäng Colchester fans på Waterloo Station för vidare transport västerut. Det var ett tusental Colchester supportrar som hade gjort den korta trippen in till London och det var ganska välbesatt på Brentfords bortaläktare.

En bild på Brentfords huvudläktare. Sedan lade kameran av i regnet ...

Matchen var ganska bra och The U's spelade stundtals lysande fotboll. Brentford tog ledningen ganska tidigt men Mark Sale kvitterar tio minuter före paus. Strax efter paus gör Brentford 2-1. Colchester pressar på för kvittering men det dröjer till sista spelminuten innan David Gregory kvitterar och tar matchen till omspel på Layer Road.

Efter matchen går vi ut ett ganska stort gäng och vandrar runt bland pubarna i västra London.

Söndagen den 16 november
Något sega tillbringar vi dagen med att kurera oss på hotellrummet innan vi tog oss ut på stadens gator.

Måndagen den 17 november
Lite shopping i London. Turistade runt lite.

Tisdagen den 18 november
På tisdagen spelar Colchester hemma mot Notts County i ligan. 0-0 i halvtid och en rätt usel match. Colchester gör sedan två mål i andra halvlek och går upp till en tionde plats i ligan. Vi får som vanligt springa från puben för att hinna med sista tåget till London.