Supporterresan den 1-4 februari 2008

Bristol City Supporters Trust Scandinavian Branch ordnade sin första men garanterat inte sista resa till England i februari. Totalt var vi tjugotvå stycken som åkte över för olika matcher. Sex av oss såg QPR v Bristol City på lördagen. Våra norska bröder med Kjetil Nordhus i spetsen blev dock tyvärr kvar i Oslo då flyget ställdes in. Tråkigt, men det blev en mycket lyckad resa ändå!


På plats utanför Loftus Road; Gunnar Heinemann, Tommy Wallén och Joakim Lübking. 

Vi trodde oss ha hittat den perfekta platsen för flaggan där den hängde över räcket på övre sektionen av Schools End. Det visade sig dock att den skymde större delen av resultattavlan : )   



Som så många andra nordbor hamnade vi i Bayswater. Stanstead express till Liverpool street (46 min) och därifrån Circle line till Paddington. Från uppgången hade vi bara ett par hundra meter till hotellet.   
  



Förberedelserna i full gång.. Om mindre än tre timmar ringer väckarklockan och det är dags att ge sig av mot Skavsta.



Krökarresa?? Inte enbart. Fotboll, öl och kultur blandas i en salig röra. Vid tidigare resor har vi bl.a. besökt Stonehenge, Bath, Stratford up on Avon, York och The Swan i Little Totham. Den sistnämnda årets pub i Storbritannien 2004 och 2006. OBS! Ölen på bilden har ingenting med denna resa att göra. 

Något av det vi såg i London:



Och


Och 



Och inte minst



Och



Och



Och


QPR v Bristol City

På lördagen var det äntligen dags för match. Vid halv elva tiden gick vi de två hundra meterna upp till Paddington och mötte upp de City supportrar som kom med tåg från Bristol. Ett pubbesök på "The pride of Paddington" efterföljdes av ersättningsbussar västerut då båda Shepherds Bush stationerna var stängda över helgen p.g.a. reparationsarbeten. För de som inte hann gå på toaletten var det fyrtiofem plågsamma minuter. Väl framme blev det ytterligare en pub. Lyckligtvis hann vi ut igen innan polisen beslutade sig för att kvarhålla de fans som var där. Många missade hela första halvlek.     




Class beats money! 

Visst, det var en svårt bortamatch men vi var förhoppningsfulla inför kick off. 


   
Det fanns dock inte mycket att glädjas åt den här gången. Spelet gick helt i baklås och hemmalaget vann komfortabelt med 3-0.. Ett stort grattis till Flyinge, QPR supportern i resesällskapet, som visade sig kunna ta också en framgång  :  )



 
Bekymrade miner på läktaren - 0-2 i halvtid.. 



COME ON YOU REDS!! We will bounce back.



Lite mat då och då är inte helt fel..



  
Har Ni efterfest på Eran balkong?? The Hang arounds; Peter, Benke och Mats. 

Tommy Wallén2008-02-06 20:37:00
Author

Fler artiklar om Bristol City

Fotboll, real ale & kultur - Påskresan 2024
Reserapport: Lasse Kongo i Cambridgeshire
Reserapport: We can do it on a warm sunny day in Stoke