Colchester 1 - 1 Hartlepool

Besvikelse hos Colchester efter två tappade poäng i jakten på kvalplats

Första halvlek var ganska jämn men The U's hade de flesta farliga chanserna medans gästerna Hartlepool hade något mer bollinnehav.

I slutet av halvleken gör Scott Vernon helt rättvist 1-0 för Colchester efter en period av bra spel och press från hemmalaget.

Colchester går till pausvila med 1-0

Andra halvlek svänger fram och tillbaka. Mark Yeates i Colchester har ett par riktigt bra chanser att öka på ledningen.

Hartlepool har även dom chanser men Colchesters försvar är på hugget ikväll och förhindrar att Hartlepool kommer till avslut. De få gånger dom kommer igenom står Jimmy Walker i vägen.

Efter sjuttio minuter kommer 1-1 som en kalldusch efter ett nickmål på nära håll.

The U's gör allt för att ta tillbaka ledningen men har tappat mycket av sitt spel efter målet. Colchester har svårt att ta tag i matchen.

Med fyra minuter kvar bränner Gillespie en kanonchans och sen är matchen slut.

I och med att The U's bara får 1-1 hemma mot Hartlepool så blir det nog väldigt svårt att nå kvalet. Det är fortfarande åtta poäng upp till kvalet men nu väntar två svåra bortamatcher mot Oldham och Huddersfield, båda lag som ligger på kval eller jagar kvalplats.