Huddersfield 2 - 2 Colchester

Svår bortamatch mot Hudds som slutar oavgjort

Colchester startar matchen utan Walker i målet och Yeates på mittfältet. Vad som hänt med spelarna är ännu okänt men troligen är det någon sjukdom eller skada under uppvärmningen. Särskilts Walkers frånvaro är olycklig då The U's inte har någon reservmålvakt på bänken. Cousins går in istället för Walker. Dean Gerken är inte med truppen upp till Hudds.

Matchen inleds jämnt och inget av lagen dominerar inledningsvis. Colchester har en resultatlös hörna efter tio minuter. Hudds har en hörna minuten senare där Cousins boxar bort en nick från nära håll. Strax efter har Hudds sin andra hörna där returen går strax över ribban men där Cousins var med.

Colchester har några anfall avblåsta för offside på Izzet och Hammond men efter 18 minuter tar Colchester ledningen på straff då en Hudds spelare tagit bollen med handen i straffområdet. Hammond sätter säkert bollen i övre högra hörnet.

Efter 26 minuter har Hammond en farlig frispark strax över ribban.

Hudds kontrar med en hörna efter 32 minuter där Cousins med vissa besvär tippar bollen över ribban. På anfallet efter har Kem Izzet har ett ganska farligt skott från 25 meter som går strax utanför.

Huddersfield har två bra chanser att kvittera strax före paus men The U's håller undan och Colchester går till paus med en ganska turlig 1-0 ledning.

Huddersfield kvitterar efter 50 minuter på ett skott som Cousins räddar men släpper och där Hudds gör mål på returen från misstänkt offside. Colchester spelarna protesterar och domaren har flaggan uppe men huvuddomaren dömer mål.

Coyne kommer in för Reid efter 53 minuter.

Colchester byter ut Hackney mot Gillespie efter 63 minuter.

Hudds har ett kanonskott i ribban och trycker sedan in 2-1 på returen efter 66 minuter.

Tredje och sista bytet efter 67 minuter då Wordsworth kommer in för Gobern.

Colchester skapar inte speciellt mycket framåt för att jaga en kvalplats.

Hammond gör lite oväntat sitt andra mål i andra övertidsminuten och det är fortfarande fyra minuter kvar att spela.

Gillespie är nära att peta in 3-2 för Colu men målvakten räddar.

The U's har haft fler målchanser under extratiden är på hela matchen ... men matchen slutar 2-2 och frågan är om det räcker för att jaga kvalplats.