Rushden 1-1 Colchester

The U's spelade oavgjort 1-1 i sista träningsmatchen inför lördagens ligapremiär mot Norwich City

Rushden & Diamonds spelar i Blue Square Premier vilket är divisionen under League Two.

Colchester ställde upp med sitt bästa lag under försäsongen och tre av nyförvärven, Magnus Okuonghae, Lee Beevers och Ashley Vincent, spelade från start. Två andra började på bänken, David Fox och Joel Thomas.

Matchen blev en riktig genomkörare för båda lagen med högt tempo och tufft spel med många hårda tacklingar, främst på mittfältet.

Scott Vernon hade en bra chans efter 2 minuter, även Perkins hade ett bra läge. Båda lagen hade möjlighet att ta ledningen men det dröjde till 32 minuten då hemmalaget gör 1-0. Rushden är nära att öka på till 2-0 minuter men det är istället Colchester som kvitterar till 1-1. Vernon spelade fram Hackney som löpte och lade in en boll på Vincent som klappade till. Bollen gick på en Rushden spelare in i mål.

Andra halvlek började bra för Colchester där vernon spelade fram Gillespie som hade en skott i ribban.

Gillspie fick sedan utgå i 55 minuten på grund av skada ... igen. Han hade blivit hårt uppvaktad matchen igenom. Nu ser det ut som han inte kommer till start mot Norwich på lördag. Platt ersatte.

Gillespie skadad som vanligt

The U's gjorde sedan ett antal byten och det blev inte så mycket mer konstruktivt spel sista tjugo minutrarna. De få chanser som blev stod Colchester för och Vernon verkar het. Oroväckade med Gillspies skada.

På lördag börjar allvaret då Colchester reser till Norwich City i ett East Anglia derby.