MK Dons 2 - 1 Colchester

Första förlusten denna säsong kom borta mot MK Dons efter en spännande match som kunde slutat hur som helst.

Colchester reste till Milton Keynes fulla av självförtroende men utan en manager. Laget leddes av reservlags coachen och förre Colchesterspelaren Joey Dunne.

Joey Dunne

Colchester ställer upp med samma lag som mot Gillingham i tisdags och runt 600-700 Colchester supportrar har rest till Milton Keynes.

Matchen börjar med att Izzet tacklar upp en MK spelare till nästa grevskap och sedan får en hörna som blir resultatlös.

Vernon blir framspelad och har ett skott strax strax över ribban efter åtta minuter. Matchen böljar fram och tillbaka, båda lagen har snabba uppspel och halvchanser.

MK Tar ledningen på straff
MK Dons tror att dom tar ledningen efter 20 minuter men domaren blåser av för straff. Nu spelar det ingen större roll för MK tar ledningen på straffen ändå. Det var deras första riktiga målchans.

Lee Bevers blir utbytt efter 28 minuter och Maybury kommer in. Låter som Beevers fått en axelskada. Han blev behandlad ganska länge inne på planen innan han fick utgå.

Easter borde öka på till 2-0 när han kommer loss men gör ett så dåligt avslut att det blir inkast!

Colchester sätter press och Lisbie spelar fram Fox som drar på ett skott som målvakten plockar. Otroligt bra framspelning från Lisbie.

Mitt under Colchester pressen så kommer Easter loss igen och kommer helt fri mot Williams i Colchestermålet, en mot en men Williams gör en kanonräddning.

MK får en stund av tung press där MK spelarna radar upp sig för att skjuta men det slutar med att en rensning från Colchesters Okuonghae nästan går i mål.

Med fem minuter kvar av första halvlek så har Izzet ett skott som MKs kepper räddar utan problem, även Vincent har ett skott som leder till en resultatlös hörna för The U's.

Fyra minuter tillägg efter Beevers skada och det är MK som tagit över spelet nu i slutet av halvleken.

Vernon och Lisbie spelar bra ihop med Vincent som har en halvchans. Halvtid!

Colchester börjar andra halvlek piggt och Colchester får tidigt en hörna efter bra spel från Vincent och Fox. Hörnan resulterar i en hörna till och efter kaos slutar det med att MK tar bollen. Colchester vill ha straff efter en hands.

The U's spelar betydligt bättre efter 10 minuter och det är bra drag på dom tillresta Colchesterfansen som hörs hela tiden

Williams i Colchestermålet schabblar bort en rensning och ger Easter en jättechans men en Colchesterförsvarare rensar bort bollen framför fötterna på Easter.

MK Dons ökar på
I anfallet efter släpper Okuonghae igenom Carrington som kommer fri och gör 2-0 för MK Dons. Colchester tappar för mycket i försvaret när dom pressar framåt.

Direkt på avspark är Lisbie nära att spela fram Vincent som haft vidöppet om Lisbie passat bättre.

Colchester vill ha en MK spelare utvisad när Lisbie kommer fri men blir nerdragen en meter utanför straffområdet just när han ska skjuta. Frisparken blir resultatlös.

Perkins kommer inför Hackney efter 63 minuter. Colchester satsar på tre anfallare med Lisbie, Vernon och Vincent och genast hade den kombinationen en vass målchans.

Colchester reducerar
Scott Vernon gör 2-1 efter 69 minuter och Colchester jagar en kvittering. MK försvarar sig bra.

Okuonghae är nära att ge MK en straff men domaren bedömer tacklingen som schysst. Det gör dock inte MK supportrarna som buar högljutt.

Med sju minuter kvar är Vincent nära att göra 2-2 men Gueret i MK målet får fram en fot i sista sekunden.

Izzet drar på ett tungt skott som går långt över ... fyra minuter kvar och Lisbie nickar utanför.

Fem minuters tillägstid och domaren är inte glad på MK Dons som tar väldigt lång tid på sig vid varje tillfälle.

Colchester tokpressar på med 3 minuter kvar av övertiden och försvararen Okuonghae är uppe som fjärde anfallare. Hela laget är uppe nu för att få in kvitteringen.

Slut och förlust
Matchen slutar 2-1 till MK Dons men det kunde likaväl blivit oavgjort eller en Colchester vinst. The U's spelar bra framåt men är något skakiga bakåt. Lite oorganiserade i mittförsvaret.