Tipsextra – Den heliga eftermiddagen

Tipsextra – Den heliga eftermiddagen

Bok med 304 sidor läsning om TV-klassikern Tipsextra

Nu är den ultimata boken/julklappen utgiven. "Tipsextra – Den heliga eftermiddagen" som skrivits av Wolvessupportern Urban Wigert. 

Alla vi som känner Urban vet att han är ett levande uppslagsverk när det gäller den klassiska tipsextratiden och nu har han äntligen givit ut en bok i ämnet. Den kommer lagom till 40-årsjubiléet av Tipsextra som är 28 november och de 304 sidorna med underbar nostalgi som är ett måste för alla vi som växte upp med Tipsextra på lördagarna. Vi är väl en hel generation fotbollsgalningar som känner igen oss i att just lördagseftermiddagarna var heliga - då såg man på Tipsextra! 

Kompisar, fester, egna sportaktiviteter, släktmiddagar osv - varje gång någon föreslog "lördag eftermiddag" så ryste man av obehag i hela kroppen, och försökte på alla sätt undvika att delta. Man kunde ju inte säga som det var att "Jag vill hellre se på Tipsextra" utan det fick bli den ena bortförklaringen efter den andra.. lördag eftermiddag var det Tipsextra!

Boken ”Tipsextra – Den heliga eftermiddagen” innehåller detaljerade fakta om alla Tipsextramatcher. Du hittar resultat, målskyttar, laguppställningar, kommentatorer osv. Dessutom redovisas i boken matcher i Tipslördag och andra brittiska matcher i TV4 från de år då Tipslördag huvudsakligen koncenterade sig på fotboll från de brittiska öarna. 

Urban Wigert är född samma år som Tipsextra startade, 1969. Redan vid fem års ålder började han följa Tipsextra varje vecka och såg sedan i stort sett alla matcher fram till 1995 då programmet gick i graven. Intresset för den engelska fotbollen i allmänhet och Wolverhampton Wanderers i synnerhet har hållit i sig under alla år.

Mer om boken på:  http://www.tipsextraboken.se/
Beställningar: http://www.litenupplaga.se/detail.php?id=517

Magnus Bengtsson2009-11-17 21:40:00
Author

Fler artiklar om Wolves