Yeovil 0 - 1 Colchester

Colchester närmar sig toppen efter en seger i Yeovil

En kort matchrapport från Yeovil då vi hade annat för oss denna kväll.

Colchester tar ledningen straxt innan halvtid då Clive Platt hittar fram till Kayode Odejayi med en fin boll och Odejayi drar till med högern och Yeovils målvakt Alex McCarthy har ingen chans och 1-0 till Colchester.

Colchester leder efter den första halvleken med 1-0 men det är Yeovil som varit det bättre laget men i den andra halvleken är det Colchester som tar över spelet men man får ingen utdelning då Yeovils försvar och målvakt spelar bra och gör även några avgörande brytningar i avgörande lägen.

När Colchester inte lyckas få in sitt andra mål tar Yeovil över spelet och man pressar på enormt mycket den sista kvarten och Colchester tvingas rensa undan på mållinjen flera gånger. Yeovil har även en frispark som går i utsidan av målet men publiken trodde först det var mål och även vi framför radion men vi blev snabbt lugnade av Colchesters kommentatorer.

Colchester vinner matchen med 1-0 och man passerar Charlton i tabellen och är nu trea i League One bara tre poäng efter Leeds som förlorade idag.

Colchester har på lördag bottenlaget Oldham hemma och den borde vi ju vinna och jakten på Championship fortsätter