Colchester 1-1 Plymouth
Hemmamatch mot Plymouth

Colchester dominerar första halvlek helt men tappar ledningen när man låter Plymouth komma in i matchen igen

Colchester öppnar ganska piggt mot ett på pappret defensivt Plymouth.

Första hörnan kommer efter en minut och tas av Ashley Vincent men den blir resultatlös.
Några minuter senare har Magnus Okuonghae en nick över ribban.

Efter 15 minuter från Brian Wilson kliva av och John White ersätter i försvaret.

Colchester pressar på bra första kvarten och Ashley Vincent har en riktigt bra chans att göra matchens första mål men skottet boxas bort av Plymouth målvakt.

Colchester tar ledningen
Andy Bond trycker in 1-0 på nick efter 22 minuter och i anfallet efter är Izzet nära att öka på till 2-0.

Perkins har ett bra skott på mål men det går utanför.

The U's har ett fint anfall där man passar bollen genom helva laget innan avslutet läggs utanför!

Matchen har dött av något nu men det är viktigt att Colchester håller pressen uppe då Plymouth inte skapar mycket alls.

Frustrerade Plymouth spelare drar på sig tre gula kort under första halvlek när Colchester spelar ut gästerna ganska rejält.

Plymouth gör ett byte i halvtid och verkar ställa upp offensivare i andra halvlek och Colchester har lite svårt att anpassa sig till ett anfallsgladare Plymouth.

1-1
Colchester fumlar i försvaret efter ett långt inkast och Plymouth gör ett moraliskt viktigt mål efter bara 2 minuter.

The U's försöker ta tag i matchen igen och Vincent kommer nästan igenom men blir av med bollen.

Efter 73 minuter kommer Odejayi in för David Mooney. 17 minuter kvar för Colchester att vinna den här matchen. Vincent springer loss och drar på ett inlägg där en Colchesterspelare mer eller mindre missar öppet mål.

Perkins är otroligt nära att få in 2-1 men en fot styr undan bollen och hörnan efter resulterar inte i något.

Med bara 4 minuter kvar får Molyneux sitt andra gula kort och blir utvisad men det är fort kort tid kvar för att Colchester ska kunna utnyttja övertaget.

Matchen slutar 1-1 och Playmouth ska nog vara mycket nöjda med det resultatet med tanke på hur första halvlek såg ut.