Angående SwedeWolves medlemsresa 2020

Angående SwedeWolves medlemsresa 2020

Som ni har märkt så blev det ingen match idag

SwedeWolves hade allt klart med sin 22:a årliga medlemsresa.

Wolves vs Everton var spikad (idag 25 april) och vi hade till och med lyckats ändra hela spelschemat för damfotbollen i England då Wolves Women flyttade en icke inställd match så att den skulle passa vår ankomst. En trerätterslunch inne på stadion var bokad med en legendarisk fd spelare, John Richards, och en prisutdelning för årets First Year Academyplayer var fixad, vår berömda Player To Watch.

Men så kom Corona och allt har ställts in. Inga matcher spelas, varken herr- eller damlag, och att arrangera en lunch med så många personer (37 anmälda resenärer) är inte tillåten på Molineux.

Följande gäller:
Dina pengar för matchbiljett och Molineux-lunch finns på vårt konto. Dvs alla pengar som ni skickat till SwedeWolves finns kvar. Dessa kan ni såklart få swishade tillbaka när ni vill. Vi har dock inte gett upp ännu att se en match denna säsong, även om det ser mörkt ut. Premier League sägs ju ska spelas klart, men det lutar åt att det blir utan publik. Men vi avvaktar besked, för just nu vet ingen någonting, inte ens de deltagande lagen har någon aning.

Take care out there!

För pengar tillbaka kontakt: manssontruls@gmail.com

SwedeWolves Travel Agency2020-04-25 07:50:00
Author

Fler artiklar om Wolves