Azpilicueta hyllar Hazard
En mycket bra värvning.

Azpilicueta hyllar Hazard

Eden Hazard får i en intervju välförtjänt beröm av sin lagkamrat Cezar Azpilicueta. - Vi vet att han är en fantastisk spelare, säger högerbacken.

Europas hetaste talang Eden Hazard skapade jätterubriker i och med sin övergång till Chelsea i somras. Med allas blickar på sig har belgaren under sin debutsäsong motsvarat förväntningarna. Han har nätat 11 gånger för klubben och var skillnaden senast i FA-cupmötet mot United då han blev inbytt i andra halvlek och svarade för ett fantastiskt mål.

Hazard får nu välförtjänt beröm av sin lagkamrat Cesar Azpilicueta som på presskonferensen inför mötet mot Bukarest säger följande:

"Påverkan Eden hade i förra matchen var väldigt viktig för laget. När han kom in kände vi skillnaden, han gjorde ett magnifikt mål och han ändrade sättet vi spelade på."

"Vi vet att han är en fantastisk spelare. Jag kände till honom från när han var i Frankrike och jag visste vilken talang han var. Dessa typer av spelare kan vara skillnaden när som helst och det är väldigt viktigt att vi har honom hos oss."

Azpilicueta kom även han till Chelsea i somras och spanjorens debutsäsong för Chelsea har varit klart godkänd. 28 framträdande har det blivit och han har även fått sin första uppkallning till det spanska landslaget.

Daniel Joannou2013-03-14 13:08:00
Author

Fler artiklar om Chelsea