Biljettinfo: CL-final, nästa säsong m.m.

Biljettinfo: CL-final, nästa säsong m.m.

En kort uppdatering kring biljetter samt True Blue-medlemskap inför säsongen 2021/2022.

Champions League-final, herrar
Det är ännu oklart var Champions League-finalen för herrar kommer att spelas lördag 29 maj. Oavsett spelplats kommer CSS inte ha möjlighet att hjälpa till med biljetter till matchen. De biljetter som eventuellt blir tillgängliga till Chelseasupportrar kommer enbart att säljas till säsongsbiljettsinnehavare.

Champions League-final, damer
Damerna spelar CL-final på Gamla Ullevi i Göteborg söndag 16 maj. Än så länge är det oklart huruvida publik kommer att tillåtas på matchen. CSS har anmält intresse för att få biljetter till både Chelsea och Svenska Fotbollförbundet men har ännu inte fått några indikationer om huruvida vi kommer att kunna få biljetter om publik tillåts på matchen.
Om vi får möjlighet att distribuera biljetter till matchen kommer detta att kommuniceras här på hemsidan.

FA-cupfinal, herrar
Biljetter till FA-cupfinalen lördag 15 maj match har sålts till säsongsbiljettsinnehavare. Chelseas tilldelning är nu slutsåld.

True Blue-medlemskap 2021/22
Det släpptes inga medlemskap i Chelseas officiella supporterförening True Blue under säsongen 2020/21. I dag meddelade Chelsea dock att man under juni planerar att släppa medlemskap för säsongen 2021/2022. Mer information kommer i samband med det.

Matchbiljetter 2021/22
Vi vet i dagsläget inget om möjligheten för CSS-medlemmar att köpa matchbiljetter under säsongen 2021/22 då det råder osäkerhet kring publikkapacitet, regler för biljettförsäljning och reserestriktioner. CSS kommer dock att meddela er medlemmar så får vi får någon biljettinformation.

CSS-medlemskap 2021/22
Vi återkommer kring medlemskap för nästa säsong vid ett senare tillfälle.

------------------

För den som är intresserad publicerade Chelsea idag en artikel på hemsidan med information om säsongsbiljetter och andra nyheter inför nästa säsong. Bland annat kan läsas att klubben inför så kallad rail seating på kortsidorna, vilket är ett steg mot att införa safe standing, alltså en säkrare variant av ståplats på kortsidorna. Man informerar också om att andelen corporate hospitality-biljetter ökar till bortamatcherna, vilket minskar tilldelningen för de vanliga medlemmarna och säsongsbiljettsinnehavarna. Artikeln finns att läsa här.

Oscar Karlström2021-05-10 11:20:22
Author

Fler artiklar om Chelsea