Biljettinfo: CL-gruppspelet hemmamatcher

Nu kan medlemmar i CSS och True Blue köpa biljetter till hemmamatcherna i CL-gruppspelet. Deadline för matchen mot Zenit är redan imorgon 1 september 15:00.

För bortamatcherna i CL-gruppspelet har vi ännu ingen information utan det vi publicerade i samband med lottningen i förra veckan gäller fortfarande. Till hemmamatcherna har vi dock fått klartecken om att medlemmar i CSS och True Blue nu kan ansökan om biljetter.

Deadlines för biljettansökningar till CSS enligt nedan. Observera att deadline för Zenit-matchen är redan imorgon onsdag 1 september 15:00.

Chelsea - Zenit: deadline onsdag 1 september 15:00
Chelsea - Malmö: deadline söndag 5 september 15:00
Chelsea - Juventus: deadline fredag 1 oktober 12:00

Samtliga matcher kräver 0 lojalitetspoäng för biljettköp och ger 5 lojalitetspoäng vid köp av biljett.

Biljetter till hemmamatcher i CL-gruppspelet kostar 450 kr för samtliga sektioner (junior 225 kr för samtliga sektioner).

Observera att Chelsea vid matcher mot utländskt motstånd inte brukar tillåta biljettköp till nyregistrerade True Blue-medlemskap från det land motståndarlaget är hemmahörande i. Det innebär att nyregistrerade medlemskap i Sverige kan komma att nekas biljettköp till matchen mot Malmö. För er som varit medlemmar i True Blue sedan innan CL-lottningen är det inga problem att få biljett även till Malmö-matchen.

Biljettbeställning sker som vanligt i vårt biljettformulär.

Fullständig biljettinformation finns här.

Oscar Karlström2021-08-31 19:08:00
Author

Fler artiklar om Chelsea