Biljettinfo: Malmö borta *uppdaterad*
Malmö borta 2019.

Biljettinfo: Malmö borta *uppdaterad*

True Blue-medlemmar kan köpa biljetter till matchen i Malmö på torsdag 21/10.

Chelsea har fått 1 045 biljetter som släpps till försäljning under denna vecka. På torsdag (21/10) kl 15:00 (svensk tid) sker biljettsläpp på Chelseas hemsida till True Blue-medlemmar. Av den totala tilldelningen kommer ca 200-300 biljetter att släppas till True Blue-medlemmar (övriga säljs till Uefa away scheme och säsongsbiljettsinnehavare).

För bortamatcher i Europaspelet gäller att biljetterna hämtas ut på plats på matchdagen mot uppvisande av biljettvoucher och giltigt pass. Biljettvoucher erhålls genom att fylla i declaration form på Chelseas hemsida senast måndag 25 oktober 18:00. Var noggrann med att läsa biljettinformationen på Chelsea hemsida kring hantering av declaration form.

Inga lojalitetspoäng krävs för biljettköp till den här matchen och det finns inga krav på coronatester eller vaccinationspass.

Enligt Chelseas biljettpolicy gäller att Chelseas totala tilldelning överstiger 2 000 biljetter för att CSS och övriga platina-supporterklubbar ska kunna få någon biljettilldelning. Då Chelseas totala tilldelning i Malmö är 1 045 biljetter kommer CSS inte att få någon biljettilldelning

Oscar Karlström2021-10-19 16:52:00
Author

Fler artiklar om Chelsea