Biljettinfo: Supercupen

Biljettinfo: Supercupen

Fredag 30 augusti ställs Chelsea mot Bayern München i Supercupen i Prag. Uefas lotteri för biljetter till de neutrala sektionerna är nu öppet.

Supercupen i Prag blir en repris på fjolårets Champions League-final mellan Chelsea och Bayern München. Matchen spelas fredag 30 augusti på Eden Arena i Prag.

Chelsea kommer att få ca 5 500 biljetter till matchen. Dessa kommer först att säljas till säsongsbiljettsinnehavare och därefter till de medlemmar som hade flest lojalitetspoäng under säsongen 2012/13. Det är möjligt att även medlemmar med väldigt låga poäng kommer att kunna köpa biljetter genom Chelsea då intresset för matchen är svårt att bedöma. CSS får tyvärr ingen tilldelning till matchen och kan därmed inte hjäpa våra medlemmar med biljetter.

Den som inte vågar chansa på att lojalitetspoängen sjunker tillräckligt kan ansöka om biljetter genom Uefas officiella lotteri för biljetter till de neutrala sektionerna. Senast 12:00 fredag 5 juli måste ansökan skickas in på Uefas hemsida. Priserna varierar mellan 70 euro och 150 euro inklusive administrativa avgifter.

CSS återkommer med biljettinfo till nästa säsongs Premier League-matcher inom kort. För att kunna köpa biljetter genom CSS måste du även vara medlem i True Blue.

Oscar Karlström2013-06-19 19:35:13
Author

Fler artiklar om Chelsea