Lagbanner

Brentford vände till seger

Brentford hamnade i underläge direkt men lyckades vända och bärga en värdefull trea i onsdagen hemmamatch mot Bristol City.

Det blev en kalldusch direkt i matchinledningen för Brentford. Dalsgaard ger bort en onödig frispark, Pinnock missar i markeringen och Vyner kan slå in bollen i nättaket från nära håll.
Brentford tar tag i spelet och Ghoddos har ett fräsande skott som tyvärr styr på en Bristolförsvarare och den f.d. Brentfordmålvakten Daniel Bentley kan rädda till hörna. I minut 27 styr Bentley ut ett inlägg från Fosu som hamnar hos Canos och han kan trycka in returen. Under resten av första halvlek jämnar spelet ut sig utan att något av laget skapar dom riktigt heta chanserna.

I början av andra halvlek tar Brentford ledningen när Toney gör sitt 19:e mål för säsongen återigen efter ett inlägg från Fosu. Brentford fortsätter att äga boll och i 65:e minuten får vi se ett riktigt klassmål av Saman Ghoddos. Han får en stickare av Fosu och drar till direkt i ribban, bollen studsar via en Bristolback tillbaka till Ghoddos som på halvvolley placerar bollen i Bentleys högra hörn. Bristol får in ett offsidemål i 90:e men Brentford håller undan och avancerar till andra plats i tabellen.

 

Anders Thelin2021-02-04 12:20:00
Author

Fler artiklar om Brentford