Lagbanner
Brentford Community Stadium, 2021-04-06 20:00

Brentford - Birmingham
0 - 0

Brentfords formsvacka består.

Brentfords formsvacka består.

Trots stort spelövertag misslyckades Brentford med att knappa in på Watford på direktuppflyttningsplatsen och fick nöja sig med en poäng hemma mot Birmingham.

Birmingham med tre f.d. Brentfordspelare i startelvan lyckades utan större problem slå vakt om den poäng man hade från start. Trubbigt är väl en bra beskrivning av Brentfords anfallsspel just nu och att en totalt formlös Mbuemo får starta i match efter match är en gåta. Skadade ytterbackarna Henry och Dalsgaard saknas något oerhört, i synnerhet Henry som med sina snabba kantlöpningar kan öppna upp motståndarförsvaret. Förhoppningsvis kan bägge vara tillbaka till ett ev. play-off, direktplatserna börjar kännas väldigt avlägsna just nu. Ett play-off är heller inget man som Brentfordsupporter direkt ser fram emot med tanke på de nio (!) misslyckade kvalspelen i rad som laget har bakom sig. Det verkar heller inte finnas ngn Plan B när spelet inte fungerar, inga taktiska förändringar och samma förutsägbara byten vid samma tidpunkt som i tidigare matcher.

Den fjärde oavgjorda matchen på raken ökar pressen på laget, avståndet till Bournemouth på sjunde plats krymper oroväckande snabbt och nu krävs det seger på lördag mot Preston för att få lite andrum.

Anders Thelin2021-04-07 09:41:17
Author

Fler artiklar om Brentford