Lagbanner
Kiyan Prince Foundation Stadium, 2021-02-17 20:00

QPR - Brentford
2 - 1

Ny plattmatch av Brentford

Efter en lång period med hysterisk form och 21 raka utan förlust kommer två riktiga djupdykningar efter varandra,

Förhoppningen att vi med söndagens förlust hemma mot Barnsley hade klarat av årets plattmatch kom tyvärr på skam och det blev en ny förlust borta mot arvfienden Queens Park Rangers.
Möjligen är det det tuffa spelschemat som börja tära på den ganska tunna truppen, det verkade vara många trötta hjärnor och trötta ben i gårdagens match. Saknaden efter kapten Jansson och strategen Nörgaard på mitten blir alltmer tydlig.
Lånet från West Ham, mittbacken Winston Reid, gjorde sin första match från start och är en dom få som kan få godkänt igår. Tyvärr hade han inte mycket hjälp av sina kamrater i backlinjen, Dalsgaard och Sörensen fungerar inte alls just nu.

För att strö ytterligare salt i såren lyckades Swansea trycka in ett segermål i slutminuterna mot Forest och är nu bara en poäng efter med två matcher tillgodo, så i praktiken är man väl förbi. Våra trötta ben får ingen längre vila, tidig lördagsmatch borta mot Coventry är nästa uppgift. Ett uppdrag som känns betydligt mycket svårare än för bara en vecka sedan.

Anders Thelin2021-02-18 11:01:17
Author

Fler artiklar om Brentford