American Express Community Stadium, 2024-10-06 17:30

Brighton - Tottenham

Kan Spurs vinna sjätte raka?
Två formtoppade spelare.

Kan Spurs vinna sjätte raka?

Tottenham spelar på söndagen borta mot Brighton. Allt talar för en rintigt sevärd match mellan två lag som båda behöver tre poäng. Spurs ser ut att sakna Heung-min Son.

För bara några veckor sedan var läget väldigt annorlunda i Tottenham. Men nu har man fem raka vinster i olika tävlingar och då blir det ett annat mentalt läge. Mötet med Brighton är det sista innan uppehållet för landslagsspel och rytmen bryts.


Udogie tillbaka?
Brighton inledde säsongen oerhört starkt men har tappat lite mot slutet. Det handlar dock om en riktigt svår bortamatch för Spurs. Ange Postecoglou räknar med att Destiny Udogie kan spela, vilket antagligen kommer att ge en ordinarie defensiv.

Man brukar inte chansa med spelare inför ett uppehåll för landslagsspel. Det skulle därför förvåna om Heung-min Son var med mot Brighton. Timo Werner har inlett säsongen svagt, även om det funnits positiva tendenser mot slutet. Fansen hoppas på Mikey Moore, men kanske är det klokt att ta det lite lignt med den unga spelaren efter att han fått 90 minuter i Europa-spelet.


Det gäller att haka på
Båda lagen har hamnat lite efter lagen som jagar spel i Champions League. Det gör att det skulle vara dyrbart med poängtapp här. Med tanke på hur många lag som jagar spel i Europa så är det inte läge att tappa kontakten. Mycket tyder på en väldigt sevärd match mellantvå lag som verkligen går för tre poäng.


Möjlig starrelva Spurs:
Vicario
Porro Romero van de Ven Udogie
Bentancur
Kulusevski Maddison
Johnson Solanke Werner

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2024-10-05 13:18:00
Author

Fler artiklar om Tottenham