Buck öppnar för José Mourinho
Bentiez ersättare till sommaren?

Buck öppnar för José Mourinho

Spekulationerna om att The Special One tar över Chelsea i sommar är ingenting nytt, idag uttalade sig Chelseas ordförande Bruce Buck i en intervju med sky sports att portugisen finns i klubbens tankar.

Enligt brittisk media, därbland Daily Star, är José Mourinho redan muntligt överens med Chelsea om laget tar sig till Champions League.

Rafael Benitez är för närvarande ansvarig på Stamford Bridge, men bara tills hans kontrakt går ut i slutet av säsongen. Mourinho förväntas att lämna sin nuvarande post i Real Madrid under sommaren efter en del interna bråk i föreningen. Även Paris Saint-Germain uppges jaga tränaren.

"Jag är helt öppensinnad för att hämta tillbaka Mourinho. Vi har inte riktigt startat jakten på en ny tränare ännu, men vi alla tänker på det och har en del idéer och Abramovich tänker på det", säger Bruce Buck enligt Sky Sports.

– "I dagsläget koncentrerar vi oss på resterande matcher av säsongen", fortsätter ordföranden.

José Mourinho själv kommenterade sin framtid tidigare under dagen enligt Daily Mail.

"Efter säsongens slut kommer jag att sätta mig ner med den jag behöver sitta ner med, vilket är Florentino Perez. Vi kommer sitta ner i lugn och ro och prata om min framtid, som två vänner", fortsätter Mourinho.

Källor: Skysports.co.uk , Dailymail.co.uk

Stefan Petranovic2013-04-10 22:12:52
Author

Fler artiklar om Chelsea